Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
11666209_976932879030786_8196066404914956780_n.jpg

Real Madrid have agreed a deal forEspanyol goalkeeper Kiko Casilla, according to AS.:tapp:

Па поекономично здравје. :D

Уште ако му ја дадат единицата, ќе треба само да си ја одлепиме С од дресовите и имаме дрес од новиот голман.

Capture.PNG
Casillas :kafence:

Им одиме контра на Apple, они од iPhone 5 идат на iPhone 5s, ние обратно, го бришеме S.

Плус и поговорката ќе остане: И по Касиљас, Касиља. :jajce:

Баш имам негов дрес :(

Многу не логичен трансфер ми е. Навас е класа над него.
Ќе сфатам ако Касиља го купуваат за на клупа, а Навас првотимец.
Де Геа ?

Овој Касиља ако дојде ќе се изнабрани сега на пријателските, како што знам Навас е повреден некое време. А негова замена најверојатно ќе биде Рубен Јанез, играчот кој годинава е прекомандуван како трет голман во првиот тим, иначе роден 1993.

A8yJv93CQAAv_EO.jpg

Како што оди работата годинава прв избор Навас, втор Касиља, па догодина ќе го лапаме Де Геа бесплатно.

Кај е Пачеко?

Баш имам негов дрес :(

Многу не логичен трансфер ми е. Навас е класа над него.
Ќе сфатам ако Касиља го купуваат за на клупа, а Навас првотимец.
Де Геа ?

Па последното објавено на SER е дека кон Касиља ќе се тргне само ако Икер замине а Де Геа не дојде. Очиглено зачкрипило со Де Геа, seoski Фергусон - Луј ван Гал му го има инаетот на Ферги ако не друго и пресекол дека нема да го шитне Де Геа сезонава, ако Реал не го даде Рамос. Имаше шпекулации дека Реал сака да го вклучи Навас во размена, што е и логично ама ништо од тоа изгледа.

Епа ако не доаѓа Де Геа, кој е проблемот да се задржи Касиљас во тимот ?

Демек Касиља подобар. Не логично ми е малку, али што да прајш... :D

Де Геа сигурно доаѓа, Навас ќе лета најверојатно, затоа Касиља.
На Касиљас не му се оди ама ич, ако успеат да го истераат има да им наплати за се.

Незнам како ќе се заврши на крај, али ако се остане со Касиљас и Навас, и притоа Касиљас остане прв голман, Перез нека си даде оставка.

Ќе биде и оставка... кога ќе останеме со празни раце во мај.
Треба некоја трансфер бомба и летово. Напаѓач!

А некој шпиц да се купеше?Јер,знаеш Златко...треба некој со глава да игра сезонава.

Espanyol have rejected the Blancos' bid for the 28-year-old shot-stopper, whom Rafa Benitez wants to replace Iker Casillas

Така, ќе не цедат сега и овие.

Епа пешки идел до дома до Валдебебас, пошто му ја зедоа возачката. Нормално дека се повредил по пут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom