Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Фала курцу ќе имало трофеј Бернабеу годинава...барем нешто ќе освоиме :pos:

За бројките се фати а тоа што изгледа ко летна пижама нема везе...
Флоро за голман се фати,а тоа што Бензема ни единствен шпиц и тоа што ако Модриќ пак се повреди ни отиде сезоната нема везе....ама тоа е ...ти ебам државата.

11659223_997576043606527_7620421433273791174_n.jpg

Првиот состанок помеѓу Рафа и играчите.Шо бара Икер тука? :D

Нешто за што пишав претходно, истата анализа

http://www.fourfourtwo.com/features...id-dilemma-how-do-you-get-best-out-toni-kroos

Ако им го соберат нека си дава Флорентино оставка, дури тогаш Реал нема бел ден да види

http://www.espnfc.com/story/2516846/marco-verratti-wanted-by-barcelona-candidate-agent

Се шпекулира дека Ди Мариа веќе е потпишан од ПСЖ, дај им го и телето и ќе мора да продадат нешто и они.[DOUBLEPOST=1436474893][/DOUBLEPOST]И дај за џабе нека не се креваат узбуни, некој ќе помисли Перез и Рамос неќеле очи да си видат

11665593_525479247600657_7098473369992918433_n.jpg

Последно уредено од модератор:
Само у Реал (евентуално у Барса) може ваква шпанска серија да се дешава бе, за клубот да плати за играч кој заминува.

Останувам, не останувам. Еј знаете шо, не сакам да останам, ама не сакам да одам и за безпари. Ќе идам у Порто ако ми ги платите вие двете сезони по 10 миљони.

Всушност не знам како е возможно ова, 2,5 милиони да му плаќа Порто по сезона, Реал 10. Фактички ќе иде на двегодишна позајмица? После ќе се врати у Реал на 37 да ја заврши кариерата? Звучи нелогично дур не го прочиташ ова:

Real Madrid want Porto to play in the Trofeo Bernabeu and for it to be a tribute to Iker Casillas. Casillas doesn't want a farewell ceremony.

Зошто би одбил збогување какво што му доликува? Каде исчезна Карбонеро? Кој беше првиот ник на @Drettica. Дали @SanIker ќе го промени никот после ова? Кој стои зад профилот на @eXtreme ? Многу прашања се поставуваат, дури ни градинарот на Филе од Камп Ноу ги нема одговорите.

Нема да ме чуди да се врати после две години ако нема интерес од некоја екипа и да рече, еве да ја завршам кариерата дома, џабе сечевте вени.

Шпанска сапуница човече, го надмина и тоа со Фабрегас.

Последно уредено:
Real Madrid have agreed a deal forEspanyol goalkeeper Kiko Casilla, according to AS.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom