Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Која разлика кога Модриќ е у екипа, тоа е неверојатно. Ако Бејл изигра вака мотивирано и на наредната утакмица, противникот ќе нема избор освен да го положи оружјето.

Лукас Силва е одличен играч според мене..дисциплиниран..
Не е од типот да помине 10 играчи и да даде гол со ножички,ама тоа што му е работата си ја прави на најдобар,дисциплиниран,германски начин :)

Дури и 4-3-3 со Модрич изгледа сосема океј. :) Ја нема повеќе онаа дупка што се создаваше помеѓу средниот ред и нападот кога тој не играше.

Колку значат Рамос и Модриќ за екипава се гледа по утакмицава. Двајца играчи а тимов игра ко да ги смениле сите 11.
И фала ку*цу малку желба за игра од Бејл. И да не дадеше гол ќе го пофалев. Не ме нервира увек статистиката колку што ме нервира "Бензема понашање" од пред некоја година.

Исто и Лукас е добар. Стварно не знам зошто беа лошите критики после првите утакмици, па овој го играше Кедира и Иљара. За мене е сосема добро засилуење.

Не бе некој го проколнал цц 5 гола можеше да даде

Роналдо жалниот требаше хет-трик да има до сега...шо клетва имат фрлено врз него ,тоа едно чудо :D
стативи,од гол линија вадење,и на крај зема се удри од коњот :D

Losho e koga ke te prekolni zensko. :D

Кристијано Роналдо и неговата голгетерска форма после првите 8 кола од првата и втората полусезона:

Прва полусезона:
Cordoba: 1 gol.
Real Sociedad: No jugo.
Atletico de Madrid: 1 gol.
Deportivo: 3 goles.
Elche: 4 goles.
Villarreal: 1 gol.
Athletic: 3 goles.
Levante: 2 goles.
Вкупно: 7 натпревари, 15 голови, 4 од пенал.

Втора полусезона:
Cordoba: 0 goles.
Real Sociedad: No jugo.
Atletico de Madrid: 0 goles.
Deportivo: 0 goles.
Elche: 1 gol.
Villarreal: 1 gol.
Athletic: 0 goles.
Levante: 0 goles.
Вкупно: 7 натпревари, 2 голови, 1 од пенал.
Form?Plesea bitch...

Баш сеа разгледував коефициент Барса-Реал 1,73 за барса 4,0 за реал аутсајдери ги напраја..ама уште поголем мотив за игра :) и секако поклон за парички да си фатите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom