A
apidrone
Гостин
Мундо Депортиво бе, каталонскиот Курир.So e ona na mirror 12 utakmici ban sspomnuvaat za kiki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мундо Депортиво бе, каталонскиот Курир.So e ona na mirror 12 utakmici ban sspomnuvaat za kiki?
Па ако продужиш, ќе треба да доаѓам до Струмица!!!Не знам шо го тупите толку со Иљара. Човекот на секоја утакмица влегува во 75-та минута на резултат со 2 или 3 гола разлика за Реал и единствена задача му е да ја подава топката на играчот што е на неколку метри до него. Таа работа - да, си ја извршува перфектно. Ама толку е бе, само тоа го знае и може. Бавен е, грешни додавања, нема креативност...
Тоа е, помирете се дека е дрво и дека зад неговиот 40 милионски траснфер има еден куп малверзации.
И толку веќе, не јадам лајна за него![]()
Па ако продужиш, ќе треба да доаѓам до Струмица!!!
Не, искрено. Добар играч е, ама стилот на игра кој го форсира Реал (брза игра и транзиција) не му одговара никако. Добар у дефанзива, има добар пас, ама е премногу спор. Па може да се каже дека и многу споро размислуе, а за позицијата што ја игра и тоа како треба брзо размислување.
Сале кај ти е Роналдо у формацијава? Ај ќе речеш за следниве утакмици збориш ама ти и Модриќ си го стаил..
Дур не му се врати Иринчето не го сметам во прв составСале кај ти е Роналдо у формацијава? Ај ќе речеш за следниве утакмици збориш ама ти и Модриќ си го стаил..