Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
завршница нула, себичен до бесвест браво шо го свират

Бензема му ја пренел "болеста".

Начо стрелец, Арбелоа асистент :vrtioci:

Начо е 10 пати поарен од Арбелоа.
Порано барем во одбрана коска беше, сега второкласни играчи го врват како брз воз.

Начо е Бејл за сиромашни...
Бејл, еби се шо немаш финиш од ебани 3 метри.
Роналдо, еби се шо се лутиш ко не ти подава а има отворен гол за да си пуцни.
Утре Х и #лагано.

Дали само јас сум единсвен на форумов што мислам играњето на иско во четврток ќе му наштети на реал а играњето на Иљараменди ќе му помогне за пласман :)?
иско звериште али нозете му викаат доста е одмор ми треба..

Начо е Бејл за сиромашни...
Бејл, еби се шо немаш финиш од ебани 3 метри.
Роналдо, еби се шо се лутиш ко не ти подава а има отворен гол за да си пуцни.
Утре Х и #лагано.
Немаше Роналдо толку да се налути ако беше гол. Впрочем, немаше уопште да се налути. Ама ова, плус дешавката со Валенсија, на секого би му пукнало филм.

Немаше Роналдо толку да се налути ако беше гол. Впрочем, немаше уопште да се налути. Ама ова, плус дешавката со Валенсија, на секого би му пукнало филм.
E ај уште на даен гол да почни јавно да протестира против играчите оти не му подале, уште тоа го нема напраено... Не беше коректно да се лути воопшто, 1 на 1 од 3 метра... no brainer. Не можи стално на тацна да му ги даваат, чак и повеќето од ваквите ситуации Бејл му подал, нема право да се лути.

E ај уште на даен гол да почни јавно да протестира против играчите оти не му подале, уште тоа го нема напраено... Не беше коректно да се лути воопшто, 1 на 1 од 3 метра... no brainer. Не можи стално на тацна да му ги даваат, чак и повеќето од ваквите ситуации Бејл му подал, нема право да се лути.
Па и со Баерн беше 1 на 1 против Ноер ама тогаш не беше проблем да му ја подаде на Роналдо. А овде Роналдо имаше празен гол пред себе.

9c161c5ff6a67e264ace4119a79ca790059089d1f4d2b3f5d81a4cedd01fe704.jpg

Очекував барем 5 гола али ништо од очекувањето, јбг.
Ја очекував пакетче за нова година ама викаат голем сум бил...никој не е голем за пактече :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom