- Член од
- 1 октомври 2013
- Мислења
- 759
- Поени од реакции
- 336
Па ти не е изговараш него е пишуваш а за пишување е имаш на тастатураАлбанец сум, не можам да ја изговорам Х.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ти не е изговараш него е пишуваш а за пишување е имаш на тастатураАлбанец сум, не можам да ја изговорам Х.
Рамос заспа за вториот гол. Самиот себе се чуваше.конечно добар натпревар..Со мали искучоци...
Ќе бидам блесав и пак ќе кажам вториот гол не смееме да го примаме..нека си ја терат чија е кривицата..
Иначе ме интересира каде може да се најде податок за кој колку има истрчано,детална статистика зе мечевите?
ХЈамес полека полека почнува да ја губи тремата..и да,почнува да игра..Премногу борбен,супер супер...
А за Чичарито многу ќе ми биде кејф кога ќе се самоцитирам после некое време,ова е само почеток.![]()
Ама ипак и тој и Пепе се добри дефанзивци... нема везе што често се склони да се чуваат самите себесиРамос заспа за вториот гол. Самиот себе се чуваше.
Исто како што го имаме Бензема кој е еден од најдобрите напаѓачи во светот без разлика на тоа што постигнува гол на секој 10ти натпревар и што промаршува по минимум 5 зицери секоја утакмица.Ама ипак и тој и Пепе се добри дефанзивци... нема везе што често се склони да се чуваат самите себеси![]()
Шо кажуваше коментаторо на ск3 за Хесе демек требало да паузира уште мн време??
За класико би требало да е фит
Tребаше да биде спремен до класикото, ама коментаторот спомна дека изгледа ќе требало уште 6 нови месеци да одмара. Е сега или грешка му се информациите или Хесе стварно нема среќа..