Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
конечно добар натпревар..Со мали искучоци...
Ќе бидам блесав и пак ќе кажам вториот гол не смееме да го примаме..нека си ја терат чија е кривицата..

Иначе ме интересира каде може да се најде податок за кој колку има истрчано,детална статистика зе мечевите?
ХЈамес полека полека почнува да ја губи тремата..и да,почнува да игра..Премногу борбен,супер супер...

А за Чичарито многу ќе ми биде кејф кога ќе се самоцитирам после некое време,ова е само почеток. ;)

На Елче вторник 10 ??? :D

tumblr_nc7lcmG84K1qiy96so3_250.gif

Последно уредено:
конечно добар натпревар..Со мали искучоци...
Ќе бидам блесав и пак ќе кажам вториот гол не смееме да го примаме..нека си ја терат чија е кривицата..

Иначе ме интересира каде може да се најде податок за кој колку има истрчано,детална статистика зе мечевите?
ХЈамес полека полека почнува да ја губи тремата..и да,почнува да игра..Премногу борбен,супер супер...

А за Чичарито многу ќе ми биде кејф кога ќе се самоцитирам после некое време,ова е само почеток. ;)
Рамос заспа за вториот гол. Самиот себе се чуваше.

Рамос заспа за вториот гол. Самиот себе се чуваше.
Ама ипак и тој и Пепе се добри дефанзивци... нема везе што често се склони да се чуваат самите себеси :D

Ама ипак и тој и Пепе се добри дефанзивци... нема везе што често се склони да се чуваат самите себеси :D
Исто како што го имаме Бензема кој е еден од најдобрите напаѓачи во светот без разлика на тоа што постигнува гол на секој 10ти натпревар и што промаршува по минимум 5 зицери секоја утакмица.

Шо кажуваше коментаторо на ск3 за Хесе демек требало да паузира уште мн време??

За класико би требало да е фит

Tребаше да биде спремен до класикото, ама коментаторот спомна дека изгледа ќе требало уште 6 нови месеци да одмара. Е сега или грешка му се информациите или Хесе стварно нема среќа..

Tребаше да биде спремен до класикото, ама коментаторот спомна дека изгледа ќе требало уште 6 нови месеци да одмара. Е сега или грешка му се информациите или Хесе стварно нема среќа..

Нема шанси баш пред 2-3 дена имаше статија за Хесе на Марка и пишуваше дека за месец дена ќе биде фит.
Сега побарав и на Ас исто ништо нема.

Хесе ќе е човекот за втората полусезона. Нека се опорави убо и Бензема ќе има страшна конкуренција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom