Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зборам јас дека сега за сега Крос ни е најслаба карика во слаба средина... флегма[DOUBLEPOST=1410896932][/DOUBLEPOST]Иначе головите ги имате на rezultati.comУ офанзива играат супер, барем сега за сега. Голов на Џејмс може да го мотивира, мислим дека дојде у добар момент. Плус гледам нешто се труди и назад трча и покрива.
Ама затоа у дефанзива сме...ОЧАЈ! Си стоим на тоа дека Пепе и Рамос се одлични дефанзивци, ама без поддршка од средината и Малдини и Стам у најбољи дани би делуеле ко мулиња. Или Икер пак е крив? Што Базел со ТРИ додавања НА ПРВА стигна од одбрана до напад и даде гол.
Крос на моменти делуе ноншалантно ко Гути и Озил заедно. Ептен ме курчи.
Тоа е тоа, ќе се истураме на вакви тимови, ама со малку посериозни ќе имаме и тоа какви проблеми. У срединава дува промаја, вратов ми се фати од што седим блиску до ТВ.
Дај бе нека го внесе Карим...
Роналдо на десно крило > Роналдо на лево крило.
.
Сериозно?Бензема и оваа за малку ќе ја промашеше, очекувам Марка утре да го дигнат у облаци.
Крос е плејмејкер со ок дефанзивни способности. Тоа што Карло не може да го утилизира и мисли дека е Чаби Алонсо нека се ебе у здрав мозок, веќе 2 појаки екипи го увидоа тоа и не победија на тој начин. Дебелиот само нека си продолжи со неговите срање замисли.
Колку е само лажна победата против Базел, сеа константно ќе се форсираат одредени играчи на одредени позиции се додека не дојде Атлетико, Барса, рандом јака екипа и не наполни до врв. Налето сакам некој физички ѕвер што ќе се бори за секоја топка во средината, некој како Мартинез во Баерн, за да може работите да си дојдат на свое место. Отсега секој пораз или победа ќе одат на душа на Карло, тој си ги бира играчите, нека му ја мисли.