Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Касиљас во оваа 2019 година ја доби првата наградааа:vozbud: Комедии ке биде и вечерва.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Радоста кратко им траеше...:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој е овој што отиде Рамос да го поздрави, кога го даде голот?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ја нема нашата игра преку крилата, Бензема се труди ама не е тоа тоа, Роналдо повеќе оди на шпиц, Марсело не е во ритам.Не сме ние Барса да ја играме онаа игра пред 16-ник од нога до нога, таа игра не е за нас.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
A

apidrone

Гостин
Бензема или Игуаин треба да излезе и да влезе Каљехон. Вака не иде.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Бензема или Игуаин треба да излезе и да влезе Каљехон. Вака не иде.
После даден гол треба Бензема да стои на листата со Хиго за вадење???!!! Алал нека ви е какви добри фанови има Реал Мадрид xD
Не сум верувал дека и после вакви партии кај што е користен, пак ќе биде само обичен смртник на овој форум :/

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Алонсо, УЖАСЕН вечерва! Не му е денот дефинитивно, не би било лошо Шахин да влезе место него.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Многу замерки. Многу. Чаби прв у очи ми паѓа. Катастрофа. 3 паса точни 10 паса не прецизни, кој беа пресечени топки кој у аут ги прати. Катастрофа. Марсело некако изгубен делуе, пун грешки и он. Роналдо топло-ладно, Бензема исто. Озил исто. Сите имаа лоши моменти, али ај празници се... не се ни они ни никој у ритам. Се надевам ке победиме, и вака да остане среќен ке сум.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Алонсо, УЖАСЕН вечерва! Не му е денот дефинитивно, не би било лошо Шахин да влезе место него.
Исто мислење.Олку грешни пасој немал во цела сезона заедно.Можит требаше вечерва да одморит со Гранада....тој и Кедира,тешко поврзвет игра,тешко..

Kajgana Shop

На врв Bottom