Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Врска ти нема муабетов.
Е ок де, кажи ти твое мислење ако мене ми нема врска муабетот.
Шо не ви е јасно, едноставно е померена утакмицата со Малага заради дербито во кошарка. Стварно не сфаќам шо не ви е јасно.

Е ок де, кажи ти твое мислење ако мене ми нема врска муабетот.
Шо не ви е јасно, едноставно е померена утакмицата со Малага заради дербито во кошарка. Стварно не сфаќам шо не ви е јасно.

Тоа што рече дека тие што го сакале Реал гледале и кошарка. Поголема глупост и Гоче не може да смисли.

По твојот муабет некој што не следи кошарка, што не сака, не може да е фан на Реал :facepalm:

iker_casillas_by_sologfx-d4k6mi1.jpg

Тоа што рече дека тие што го сакале Реал гледале и кошарка. Поголема глупост и Гоче не може да смисли.

По твојот муабет некој што не следи кошарка, што не сака, не може да е фан на Реал :facepalm:
Очигледно не ме сфати, ама у сваки случај немам намера да ти цртам. Поздрав паметњаковиќу.

Очигледно не ме сфати, ама у сваки случај немам намера да ти цртам. Поздрав паметњаковиќу.

Ти сам не си се сфатил дека си стропал глупост, очекуваш други да те сфатат. :facepalm:

Може ја сум кажал глупост, ама поголема глупост од твоето постоење тешко дека има.

Не гледаш дека си го ладим од прееска? :) Ти што сфати сериозно тоа е друга работа ;) Иде Нова Година, искулирај малку.

Детенце прво порасни после лади си го.
Прво сакав да ти објаснам, но сега гледам џабе е оти ништо не разбираш.

^ Океј, ај сега не замарај. Ако не се сложуеш со нечиво мислење, т.е ако си глуп за да не го сфатиш постот, немора да се праеш паметен овде. И не ми реплицирај више, немам намера со тебе да се замарам.

^^^"RELAX" Празници се ближат :ROFLMAO:
И мало потстување(y)
--. --- .- .-.. / --. --- .- .-.. / --. --- .- .-..

^ Океј, ај сега не замарај. Ако не се сложуеш со нечиво мислење, т.е ако си глуп за да не го сфатиш постот, немора да се праеш паметен овде. И не ми реплицирај више, немам намера со тебе да се замарам.

Детиште ти викам ти сам не се разбираш.

Детиште ти викам ти сам не се разбираш.
Тој рече дека вистинските фанови на Реал во Мадрид покрај фудбалскиот тим ја следат и кошарката и доста битно им е кошаркарското Ел Класико. Е сега ти шо се буниш незнам што е работата ама тетекс си е у ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom