Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Врска ти нема муабетов.
Е ок де, кажи ти твое мислење ако мене ми нема врска муабетот.
Шо не ви е јасно, едноставно е померена утакмицата со Малага заради дербито во кошарка. Стварно не сфаќам шо не ви е јасно.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Е ок де, кажи ти твое мислење ако мене ми нема врска муабетот.
Шо не ви е јасно, едноставно е померена утакмицата со Малага заради дербито во кошарка. Стварно не сфаќам шо не ви е јасно.
Тоа што рече дека тие што го сакале Реал гледале и кошарка. Поголема глупост и Гоче не може да смисли.

По твојот муабет некој што не следи кошарка, што не сака, не може да е фан на Реал :facepalm:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа што рече дека тие што го сакале Реал гледале и кошарка. Поголема глупост и Гоче не може да смисли.

По твојот муабет некој што не следи кошарка, што не сака, не може да е фан на Реал :facepalm:
Очигледно не ме сфати, ама у сваки случај немам намера да ти цртам. Поздрав паметњаковиќу.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Очигледно не ме сфати, ама у сваки случај немам намера да ти цртам. Поздрав паметњаковиќу.
Ти сам не си се сфатил дека си стропал глупост, очекуваш други да те сфатат. :facepalm:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Може ја сум кажал глупост, ама поголема глупост од твоето постоење тешко дека има.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не гледаш дека си го ладим од прееска? :) Ти што сфати сериозно тоа е друга работа ;) Иде Нова Година, искулирај малку.
Детенце прво порасни после лади си го.
Прво сакав да ти објаснам, но сега гледам џабе е оти ништо не разбираш.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Океј, ај сега не замарај. Ако не се сложуеш со нечиво мислење, т.е ако си глуп за да не го сфатиш постот, немора да се праеш паметен овде. И не ми реплицирај више, немам намера со тебе да се замарам.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
^^^"RELAX" Празници се ближат :ROFLMAO:
И мало потстување(y)
--. --- .- .-.. / --. --- .- .-.. / --. --- .- .-..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
^ Океј, ај сега не замарај. Ако не се сложуеш со нечиво мислење, т.е ако си глуп за да не го сфатиш постот, немора да се праеш паметен овде. И не ми реплицирај више, немам намера со тебе да се замарам.
Детиште ти викам ти сам не се разбираш.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Детиште ти викам ти сам не се разбираш.
Тој рече дека вистинските фанови на Реал во Мадрид покрај фудбалскиот тим ја следат и кошарката и доста битно им е кошаркарското Ел Класико. Е сега ти шо се буниш незнам што е работата ама тетекс си е у ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom