- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Врска ти нема муабетов.^ Тие што го сакаат Реал и кошарка гледаат, не само фудбал. Плус кошаркава не е било каква утакмица, Реал - Барса е.
Врска ти нема муабетов.^ Тие што го сакаат Реал и кошарка гледаат, не само фудбал. Плус кошаркава не е било каква утакмица, Реал - Барса е.
Е ок де, кажи ти твое мислење ако мене ми нема врска муабетот.Врска ти нема муабетов.
Тоа што рече дека тие што го сакале Реал гледале и кошарка. Поголема глупост и Гоче не може да смисли.Е ок де, кажи ти твое мислење ако мене ми нема врска муабетот.
Шо не ви е јасно, едноставно е померена утакмицата со Малага заради дербито во кошарка. Стварно не сфаќам шо не ви е јасно.
Очигледно не ме сфати, ама у сваки случај немам намера да ти цртам. Поздрав паметњаковиќу.Тоа што рече дека тие што го сакале Реал гледале и кошарка. Поголема глупост и Гоче не може да смисли.
По твојот муабет некој што не следи кошарка, што не сака, не може да е фан на Реал![]()
Ти сам не си се сфатил дека си стропал глупост, очекуваш други да те сфатат.Очигледно не ме сфати, ама у сваки случај немам намера да ти цртам. Поздрав паметњаковиќу.
Може ја сум кажал глупост, ама поголема глупост од твоето постоење тешко дека има.
Не гледаш дека си го ладим од прееска?Детенце загреота си.
Детенце прво порасни после лади си го.Не гледаш дека си го ладим од прееска?Ти што сфати сериозно тоа е друга работа
Иде Нова Година, искулирај малку.
Детиште ти викам ти сам не се разбираш.^ Океј, ај сега не замарај. Ако не се сложуеш со нечиво мислење, т.е ако си глуп за да не го сфатиш постот, немора да се праеш паметен овде. И не ми реплицирај више, немам намера со тебе да се замарам.
Тој рече дека вистинските фанови на Реал во Мадрид покрај фудбалскиот тим ја следат и кошарката и доста битно им е кошаркарското Ел Класико. Е сега ти шо се буниш незнам што е работата ама тетекс си е у ред.Детиште ти викам ти сам не се разбираш.