Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Битно е да не се почнат две утакмици со ист состав и битно е во важна утакмица Арбелоа да биде прв состав.

Добро е бе! Не е крив само Диего, имаше и некои добри одбрани. Се на се 2.5/5 оценка од мене. Добар бод е ова ќе решава таа со Барса.

Браво за замените Карлосито

и да,Лопез имаше и 2-3 шанси еден на еден шо ги фати...јбг

Да, Лопез е крив што Коентрао го немаше никаде и Коке остана САМ пред гол.
Лопез е крив што топката од Габи доби ненормално ефе (мислам дека и го поткачи Кристијано малку) и отиде у агол.
Кој кур ви е ебате, точно дека Диего не е во онаа форма у која бранеше минатата сезона ама вие чекате да прими гол па да почнете да го кењате.
Значи не чекате кикс, туку чекате само да прими гол.
Подчукнете се малку.

Сигурен сум дека можевме да ги добиеме Атлетико ако ги искористивме нивните слабости. Ама Карло го направи тоа што го очекував од него (а беше лош потег) да остане со истата поставеност и да проба противникот да се прилагоди над него а не обратно. Секогаш он сака да го диктира темпото. Мислам дека тоа е најголемата мана на Анчелоти, а колку ќе биде всушност тоа негативно или позитивно ќе видиме во ЛШ.

Шо би рекло клишето, најправеден резултат на крај.

Од прва на сите ни дојде да го пцуеме Лопез пошто реално имаше кривица мала при првиот и целосна при вториот гол,ама се случува.Јас не памтам кикс на Лопез откако го стави Мурињо прв состав,да Икер е неверојатен последниве утакмици,ама памтиме сите примање голови како тој на Драгутинович горе,на Коларов,Сена итн.
А тоа дека фановите на Реал дека сакале да им се падне Баерн во следна фаза ЛШ е најголемата глупост што сум ја слушнал со Карло/Зидан/Перез на клупа.

Ах да не паднеше тој проклет втор го во судиско продолжение ќе ги решевме. Страшен пресинг вршеа во првото полувреме и се издишаа. Да имаше барем уште 5 минути плус сигурно ќе им дадевме уште еден гол.
И ми се смачи од овој Коентрао циганот, 2 години плаче да го продадат и нон стоп го браниме демек јак бил. Се гледа дека не му се игра повеќе за Реал, нека го продадат како само него да му свиреле. Арбелоа исто очаен беше, заслужено не е повикан ни во репрезентација.
Замената Иско-Ди Марија беше супер потег од Карло

Од прва на сите ни дојде да го пцуеме Лопез пошто реално имаше кривица мала при првиот и целосна при вториот гол,ама се случува.Јас не памтам кикс на Лопез откако го стави Мурињо прв состав,да Икер е неверојатен последниве утакмици,ама памтиме сите примање голови како тој на Драгутинович горе,на Коларов,Сена итн.
А тоа дека фановите на Реал дека сакале да им се падне Баерн во следна фаза ЛШ е најголемата глупост што сум ја слушнал со Карло/Зидан/Перез на клупа.
Го оставија Габи сам и кафе да испие и Диего е крив, јааа мајкатаа. Мораше еден да стои таму да блокира т.е да не дозволи да се шутира. Плус Диего не ја виде топката...и двата гола им дозволија да шутираат непречено, Рамос место да му влезе во нозе он се меси ко млада невеста.

Штета шо на домашен терен на Реал идат само П*ЧКИ иначе ќе видеа копилинана мизерни што значи пекол, а не топки не му даваат, фрлаат со се и сешто, ахх бе...

Лопез е крив што топката од Габи доби ненормално ефе (мислам дека и го поткачи Кристијано малку) и отиде у агол.
Кој кур ви е ебате, точно дека Диего не е во онаа форма у која бранеше минатата сезона ама вие чекате да прими гол па да почнете да го кењате.
Подчукнете се малку.

Сигурен сум дека можевме да ги добиеме Атлетико ако ги искористивме нивните слабости. Ама Карло го направи тоа што го очекував од него (а беше лош потег) да остане со истата поставеност и да проба противникот да се прилагоди над него а не обратно. Секогаш он сака да го диктира темпото. Мислам дека тоа е најголемата мана на Анчелоти, а колку ќе биде всушност тоа негативно или позитивно ќе видиме во ЛШ.

Како прво не го поткачи Роналдо ама ич. И како второ мораме да го кривиме голманот наш, заради тоа што прима гол од средина, и да, да беше Касиљас ќе ја фатеше. Незнам кој кур ви е, бранеШЕ Диего добро, ама сега не брани, реков, фала му за одбраните тие тешки 20-30 шо ги напрајл ама мора да се размисли за враќање на Икер.

Инаку тоа е тоа, можевме и да ги добијаме на крај, онаа пета на Бејл кон Бензема, не беше ич во офсајд, ама не го ни даде голот, така да не вреди да се дискутира.

Се на се ќе си ја решиме сами судбината со Барса. ХАЛА!

Го оставија Габи сам и кафе да испие и Диего е крив, јааа мајкатаа. Мораше еден да стои таму да блокира т.е да не дозволи да се шутира. Плус Диего не ја виде топката...и двата гола им дозволија да шутираат непречено, Рамос место да му влезе во нозе он се меси ко млада невеста.
Прими гол од 30-40 метра во кој и не идеше баш во агол топката.Не сум Диего да седне на клупа,далеку од тоа пошто памтам што правеше минатата па и оваа сезона за разлика од слепите фанови на Икер,ама што е негова кривица е.

Како прво не го поткачи Роналдо ама ич. И како второ мораме да го кривиме голманот наш, заради тоа што прима гол од средина, и да, да беше Касиљас ќе ја фатеше. Незнам кој кур ви е, бранеШЕ Диего добро, ама сега не брани, реков, фала му за одбраните тие тешки 20-30 шо ги напрајл ама мора да се размисли за враќање на Икер.

И да не ја чепнал Роналдо, топката се сврте пред да го удри него, на 15 сантиметри беше до него ама од гелот сигурно доби ефе. Таа топка Лопез очекуваше да го удри Роналдо. Значи он фактички не ја глеаше топката, не ни виде дека иде топка накај него пошто беше покриен. После тоа се е чист рефлекс, он го имаше тој се фрли но задоцни.

Не беше топка што не може да се фати, но не беше кикс, каков што вие правите дека било.

Дали Касиљас ќе ја фател тоа можеме само да нагаѓаме, примал и капитенот мал милион вакви голови па ништо...

Подчукнете се малку.

Само со болдот не се согласувам. Мислам Роналдо(и еден играч на Атлетико до него) повеќе посмета што го измарклира Лопез и неможеше да ја види топката при шутот. А може и да го поткачи.

Прими гол од 30-40 метра во кој и не идеше баш во агол топката.Не сум Диего да седне на клупа,далеку од тоа пошто памтам што правеше минатата па и оваа сезона за разлика од слепите фанови на Икер,ама што е негова кривица е.
Како бе негова кривица кога овој му ја рока непречен, шо не го остават Роналдо така непречен или Бејл, они еден Чаби не го оставаат така да шутне не пак за другите.

И да не ја чепнал Роналдо, топката се сврте пред да го удри него, на 15 сантиметри беше до него ама од гелот сигурно доби ефе. Таа топка Лопез очекуваше да го удри Роналдо. Значи он фактички не ја глеаше топката, не ни виде дека иде топка накај него пошто беше покриен. После тоа се е чист рефлекс, он го имаше тој се фрли но задоцни.

Не беше топка што не може да се фати, но не беше кикс, каков што вие правите дека било.

Дали Касиљас ќе ја фател тоа можеме само да нагаѓаме, примал и капитенот мал милион вакви голови па ништо...

Реално ништо не очекуваше. Заради тоа шо се се случи набрзина, и рефлексот му беше слаб, ептен слаб. Онакви шутеви се фаќаат и тоа лесно. Ебан Габи му даде гол од средина. Шутеви како оној од Хунтелар не се фаќаат, а ова? Немој да ме јебеш.

Значи супер голман си е, ама не е во формата во која беше. Касиљас пак од друга страна е во посакуваната форма, и дури седи на клупа и служи само за да постави на фејсбук 1секунда по свирежот на судијата колку уствари завршил Реал, можиме и да си напрајме услуга и да го искористиме, и да се врати на местото на кое му припаѓа!

Диего беше измаркиран од своите соиграчи при двата гола , одлично си ја заврши работата на утакмицава .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom