Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1497721_559086317518218_177790517_n.jpg

Жалам за него уште,ама некако ми паѓа во вода она дека е прав мадридиста кога го гледам дека се радува на ист начин и на голови на Наполи сега,а вакво плачење не памтам да сум видел од Игуаин додека беше во Реал,го памтам она на Рамос лани кога беше исто 2-0 против Дортмунд,а 3 требаше.Во истата таа утакмица Игуаин промаши еден од првите зицери што ги имавме во први 15 минути....

Не играше он против Арсенал у осминафинале, на клупа седеше во Ривер тогаш :icon_lol:

Abe veke izgubiv pamet so nego i negovite ziceri. Ako ne bese Arsenal, da ne bese na dva pati Olympic ili taka nesto? Ili pa protiv koj drug isto se blamirase vo razigruvanje vo Liga na Sampioni, ne pamtam?

Сити или Арсенал, до кур ми дојдоа сите шо ми викаат Реал бил јак само против екипи како Осасуна, леванте незнам кој. Дајте ваму најјаките фаворити против нас и да се види конечно кој е кој.

кој има најслаб десен бек тој да ни се падне :)
Нека ги реди Роналдо барем
(y)

Годинава мислам нема некој изразит фаворит во ЛШ според формата.
Идеална година за освојување со Карло..
И да,и јас предпочитам Арсенал ,Милан или Сити..ако заслужуваме да ја освоиме 10та,да биде со стил,со рецкање од крај до почеток :D

^
Исто и јас сакам еден од Арсенал , Сити или Милан да ни се падне , ако сакаш да си шампион исфрли го прво најдобриот . :D

^
Исто и јас сакам еден од Арсенал , Сити или Милан да ни се падне , ако сакаш да си шампион исфрли го прво најдобриот . :D

Овие две работи не ти идат заедно у иста реченица :D
Иначе, моја желба се Милан или Олимпијакос. Заеби Арсенал или Сити, не сакам по некоја случајност да завршиме како Јуве и предвреме да ми ја уништат сезонава :D
Зенит се најслаби, ама мрзим да ги гледам Реал у Русија по студот, така да тие отпаѓаат :D

Роналдо најдобар спроед ,,Wolrd Soccer ,,
50+ новинари од цел свет,бла бла..
Роналдо ---1075 гласови
Меси--------- 926 гласови
Рибери ------870 гласови

Погодете од прва која година Роналдо беше најдобар според истата анкета од истиот магазин.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom