Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар одбранбен играч за изминатата Ла Лига сезона е: Серхио Рамос.

Најфер-плеј играч за изминатата Ла Лига сезона е: Касиљас.

Најдобар последен играч за врска од средината за изминатата Ла Лига сезонае: Иљараменди.

Откритие на сезоната: Иљараменди
Роналдо е добитник на наградата - најкомплетен фудбалер вооедно и најдобар фудбалер за изминатата Ла Лига сезона.
--- надополнето: 3 декември 2013 во 01:15 ---
1422531_10151907112900415_927095811_n.jpg

до сега шо се имат изјаснето сите капитени и селектори за кој имат гласано..

Кружат шпекулации дека Ди Марија побарал од својот агент да му најде нов клуб во предстојниот трансфер период.
Ах тие шпекулации !

Кружат шпекулации дека Ди Марија побарал од својот агент да му најде нов клуб во предстојниот трансфер период.
Ах тие шпекулации !

Искрено летото повеќе сакав да дојде Ди Марија,отколку Озил.
Иначе,нема шанси да си оди Ди Марија,тоа е јасно ко два и два.

Со оглед на тоа дека Анчелоти на последната со Ваљадолид го утепа од фалење, дека всушност тој бил нивниот најопасен играч на вечерта иако Бејл дал три гола, сепак Ди Мариа ја носел играта. И дека на Реал очајно му е потребен Ди Мариа, не изгледа до толку дека нема шанси да посакал да си иде. Исто имаше и напис во Марка, после утакмицата со Галатасарај, дека Ди Мариа уствари кога прославувал кога го дал голот покажувал накај Перез.

Кастиља врзаа 2 победи во низа :)
Има надеж...

Леле Суарез :drk:

gift_skydive.png

Ајмо дедо Перез !

За разлика од некои, добро си сфатил.

Не му се секирај ти, јас убаво те сфатив за жалосната игра на црвените ѓаволи, ама и ти претера со Чакир едно време, така да, до следното финале ќе те цитирам по секоја тема, и ќе ти каувам дека имаше црвен.

Не му се секирај ти, јас убаво те сфатив за жалосната игра на црвените ѓаволи, ама и ти претера со Чакир едно време, така да, до следното финале ќе те цитирам по секоја тема, и ќе ти каувам дека имаше црвен.

Гледај, све има граница, и е интересно 2-3 пати. Потоа станува глупа шега.
Не успеваш да сфатиш дека неколку пати ти ја игнорирав "шалата", али продужи даље.
Не ме правиш мене да изгледам лошо, туку себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom