Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Гледај, све има граница, и е интересно 2-3 пати. Потоа станува глупа шега.
Не успеваш да сфатиш дека неколку пати ти ја игнорирав "шалата", али продужи даље.
Не ме правиш мене да изгледам лошо, туку себе.

Па добро, таа твојата граница ај само јас да не ја приметив, цел фан клуб без 2-3 што не се активни не ти пишаа дека стварно претера со омилениот судија, крај се стави коа те цитиравме 3-4ца у ист ден на темата лига на шампиони, да не одам оф топик, уживај ќе биде подобро со велбек :)

Па добро, таа твојата граница ај само јас да не ја приметив, цел фан клуб без 2-3 што не се активни не ти пишаа дека стварно претера со омилениот судија, крај се стави коа те цитиравме 3-4ца у ист ден на темата лига на шампиони, да не одам оф топик, уживај ќе биде подобро со велбек :)

Пак не сфати. Зборев за твоето цитирање.

За Велбек, пишав и погоре, знам сега како ви е.

Пак не сфати. Зборев за твоето цитирање.

За Велбек, пишав и погоре, знам сега како ви е.

Ти не ме сфати, и јас зборев за твоето пишување за Чакир, а за Велбек пишав колку да не е 100% оф :)

1463637_684628768234591_1744674254_n.jpg

по се изгледа оваа година Златнат аќе ја даваат во болница....као проектите на Грујо,да не биде директива на Меси :)))

Донација за болницата кај што е..

Не ми се верува да му ја дадат, самоубиство си прават сами ако го направат тоа.

бтв:

1012782_10151764030827466_2143407541_n.jpg

After the death of his son, the father continued to go with him to football, while his image is with them at the Santiago Bernabeu every match.

Повикани играчи за утре

Голмани: Касиљас, Лопез, Хесус
Одбрана: Рамос, Пепе, Карвахал, Начо, Арбелоа, Марсело
Средина: Ди Мариа, Иско, Иљара, Бејл, Модриќ, Каземиро
Напад: Бензема, Хесе, Мората

Отсутни се Кедира, Варан, Коентрао (поради повреда), Роналдо (суспендиран), Алонсо (одлука на тренерот)

"I would like Xabi Alonso to sign a new deal as my Christmas present," Ancelotti told reporters.

"Xabi Alonso reminds me a bit of myself, although his passing is better and he has better technique as well."

:D

Ronaldo ме подсеќа на мене па не се фалам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom