Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сеа вие повеќе од Мурињо го знаете тимот па да кажувате формации состави, оставете му го тоа на професионалецот...гарантирам дека Реал ќе победи ;)

Кај мене лично, нема некоја голема еуфорија, у споредба со ланските дуели у ЛШ и Купот. Сепак таму се’ се решаваше у директните пресметки, овде има простор за поправки.

Еј со ова ме охрабри и ме мотивираше малку од малку. Не е крај на светот и да загубиме упм. Али Ел Класико не е Ел Класико ако паметот пред да почне натпреварот не ти е цело време во натпреварот, и ако во текот на целиот натпревар не се тресеш ко луд.

Ајт што и да биде после натпревар ќе си ја пеам песнава:

Со среќа.

Ај сеа вие повеќе од Мурињо го знаете тимот па да кажувате формации состави, оставете му го тоа на професионалецот...гарантирам дека Реал ќе победи ;)
Чим ти гарантираш значи стварно ќе победите.

Со среќа !! Нека ги згазат циганите !!

Дечки победете вечер...ајде и манчестер ке навива за вас...позд и ајде со господ напред

Многу сум разочаран од некои играчи...ептен слабо.Некои па дури и од вишок ќе останат на терен.Треба да ги среди малце Мурињо делуваат како прв пат да играат заедно.

Многу сум разочаран од некои играчи...ептен слабо.Некои па дури и од вишок ќе останат на терен.Треба да ги среди малце Мурињо делуваат како прв пат да играат заедно.
Све освен Бензема, Ди Мариа, Чаби и Рамос е КРШ.

ПЕПЕ поново кикс, Роналдо барем да се враќаше да му помага на Марсело, овака ни напред ни назад е. Ајде ваљда ќе им крене у второ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom