Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Прво полувреме гол нема да дадеме додека се загреат после у второ ќе ги отвориме кое покана за војска.
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 17:37 ---

Ќе влезе у 80та да брани резултат :D

Реал Мадрид(у19)-Копенхаген(у19) 1-1
(Fran Rodríguez 44' / Nielsen 63')

REAL MADRID (v Kopenhagen): Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Illaramendi, MODRIĆ, Khedira, Di Maria, Ronaldo; Benzema.

На крај Рамос го изеде подебелиот крај со враќањево на Варан :D
Мората и Хесе на вакви натпревари не добиваат шанса, не па на некои поасални.

Конечно ќе си ја изигра елката изгледа :D Претпоставувам дека ќе биде 4-3-2-1, со Ангеле и Роналдо зад недопирливиот, Модриќ ќе биде Пирло.

Да му ебам ќерката да му ебам кај го најдоја бре овај дебел крмак кретен клошар копиле за тренер да го стават , флорентино тебе пес мајката да ти ја ебит , нека се носат овие двајца со телето и со зидан заедно сите нека се фрлат од монт еверест . Кој кретен го имаме за тренер то е немогуче, против копенхаген ејјј против најслабата екипа во ЛШ со 2ца копачи игра дали е нормален овај што прави бре пак кога ќе го видам онај напред да не му го спомвам името ми се гади и од фудбал и од гледање вечерва и поарно да си играм фудбал менаџер отколку да гледам вечерва како се мачиме да поминиме центар.

Карло кај ме заеба со бензема кафе треба да давам па и рамос пред пепе си го клал да и го клам на женати копиљ еден.И btw поставава за к*р не ти чини да си знајш (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom