Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Доволно се 40 минути за да ја увидиш разликата од Карвахал до Арбелоа, првиот натпревар го одигра лошо поради притисокот, сега тука се гледа разликата. И после ова ако не биде прв избор за десен бек, не знам...

Рамос и Пепе заедно не можат да делуваат според мене . Грешка е што го дадовме Албиол :P Барем ќе имавме репрезентативен тандем во одбраната :D

Од Чаби Алонсо Кедира и Озил да дојдете на оваа шабанска средина со Модриќ Иско и тој Иља што топка неможе да изнесат тоа стварно само вие можете.....

И вие од средина со Швајни,Густаво... дојдовте до средина со играчи како Геце,Тиаго ... :свиркам:

Доволно се 40 минути за да ја увидиш разликата од Карвахал до Арбелоа, првиот натпревар го одигра лошо поради притисокот, сега тука се гледа разликата. И после ова ако не биде прв избор за десен бек, не знам...

Добра асистенција, но не заборавајте, он е БЕК а не КРИЛО!

Како БЕК изигра катастрофално, исто како и останатите тројца од одбраната. Го имаше насекаде на теренот освен онаму кај што треба да биде на десен бек! Има добар трк и центаршут, ама мора да намали со екскурзиите и мора да има на ум дека позади има двајца шо се фатени у нозете и главата.

Ја да сум место Карло, ќе му наредам да не преминува центар наредните утакмици дури не научи да игра позициона одбрана! Ама Карло дрка на тоа кога бековите одат до противнички шеснаесетник така да... Не викам со ова дека Арбелоа е подобар, ама уште многу има за работење Карвахал...

Озил си запиша асистенција за Арсенал.
Игуаин гол за Наполи.
Бејл гол за Реал. И со голов да не ги оправда парите што ги дадоа за него? Не дека он е лош играч ама не и баш дека имавме потреба од него.
Вака некоординирана игра одамна не сум видела кај Реал. Изгубени се сите до еден.
Секоја година треба екипата да се уигра нели, да влезе во шема. И секоја година, по изгубените утакмици така се тешиме - ајде уште се уигруваат, уште тренерот се координира - нов е.
Па кога менуваат секоја година нормално дека ќе треба секоја година да се уигруваат и притоа да играат баш ко овие 45минути.
И златен Диего :cuc:
Икер го обожавам ама човеков спаси сигурни 2 гола.
Останативе нека се оправта одма !
И Роналдо не мора да да се форсира да даде гол за да докаже кој е кој во тимот. Знаеме сите. На лице му се гледа колку умира од желба за гол :D

http://en.wikipedia.org/wiki/San_Diego
само толку

и да кажам покрај поседов на топка и голов на Бејл од нигде никаде целиот тим е раштиман оркестар,ужас,катастрофа посебно тој со витканата коса позади и другар му Начо,Иљарменди исто не ми остави впечаток....

И за овој тим е сеуште прерано да игра без Кедира или Касмеиро, со Иљараменди и Модриќ заедно. Па и измешани им се улогите, не може двајцата таму да имаат офанзивни улоги ко на натпреваров шо прават. Се знае, кога еден иде напред другиот покрива позади, Алонсо и Кедира беа фантастични во тоа надополнување, не дека и овие двајца вечерва не можат, туку комплицираат...

Ми се сере кога ќе отворам фејсбук сега и ми излагаат постови од фан клубовите и во коментари се спомнува Озил .

Добра асистенција, но не заборавајте, он е БЕК а не КРИЛО!

Како БЕК изигра катастрофално, исто како и останатите тројца од одбраната. Го имаше насекаде на теренот освен онаму кај што треба да биде на десен бек! Има добар трк и центаршут, ама мора да намали со екскурзиите и мора да има на ум дека позади има двајца шо се фатени у нозете и главата.

Ја да сум место Карло, ќе му наредам да не преминува центар наредните утакмици дури не научи да игра позициона одбрана! Ама Карло дрка на тоа кога бековите одат до противнички шеснаесетник така да... Не викам со ова дека Арбелоа е подобар, ама уште многу има за работење Карвахал...

Нападот е најдобрата одбрана. :D

Не беше лош вечерва во одбрана, онака, имаше некои излети, али имаше и 2-3 добри интервенции, ме потсеќа на Марсело на почетокот кога играше бек, па не го биваше и Пелегрини го играше крило. Aли има време сето тоа да се среди, се гледа дека има квалитет да прерасне во класа десен бек, само му треба добар тренинг за во одбрана. Ете, нека учи од Арбелоа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom