Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Чаби Алонсо Кедира и Озил да дојдете на оваа шабанска средина со Модриќ Иско и тој Иља што топка неможе да изнесат тоа стварно само вие можете.....
Aj stajte go golot samo sto ke najdete link. Sedam na rabota i na sekoi 5 sekundi refresh pravam na livescore.
Доволно се 40 минути за да ја увидиш разликата од Карвахал до Арбелоа, првиот натпревар го одигра лошо поради притисокот, сега тука се гледа разликата. И после ова ако не биде прв избор за десен бек, не знам...
Добра асистенција, но не заборавајте, он е БЕК а не КРИЛО!
Како БЕК изигра катастрофално, исто како и останатите тројца од одбраната. Го имаше насекаде на теренот освен онаму кај што треба да биде на десен бек! Има добар трк и центаршут, ама мора да намали со екскурзиите и мора да има на ум дека позади има двајца шо се фатени у нозете и главата.
Ја да сум место Карло, ќе му наредам да не преминува центар наредните утакмици дури не научи да игра позициона одбрана! Ама Карло дрка на тоа кога бековите одат до противнички шеснаесетник така да... Не викам со ова дека Арбелоа е подобар, ама уште многу има за работење Карвахал...