Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Заклучив дека: Фанови на Ман.Јунајтед, Арсенал, Баерн, Челзи, Милан, знаат за Реал колку што и јас ( фан на реал ) знам, од управа па се надолу до играчи, шпекулации, кој-како-каде-што... А јас за нив само му ги знам звездите во тимот и чат-пат можи на ливче петок, сабота да ги врзам со Реал. Е... Тоа е Реал Мадрид.

Па кога вие малку знаете. :D Додека се пренесуваа сигурни извори од БиБиСи и Скај Спортс дека Озил прави медицински прегледи за Арсенал и дека прифатил лични услови, тука пола од членовите веруваа на некој македонски текст што ја цитира Марка дека Зидан го блокирал трансферот. :D Трансферот речиси готов, а еден па сигурен беше дека не си иде затоа што се работело за Арсенал. :D

Кој знае колку воајери има на темава од сите други фан клубови и им се ситат на Мадриѓаниве што се нервозни. Ја неее...

А и за Германија на неговата позиција Гетце му конкурира,па види сега дали не е важно дал ќе игра или не.

И сериозно ти, а и он мисли дека со ротација тука и играње секоја втора утакмица, дека тоа ќе му го загрози местото кај Лев? Врска нема, нема да добие ништо во тој поглед. Ај Кака да го споменеме во тој контекст има логика оти ќе добиваше по 10 минути на секоја петта утакмица, Озил, тешко, ќе беше речиси редовен.

Па кога вие малку знаете. :D Додека се пренесуваа сигурни извори од БиБиСи и Скај Спортс дека Озил прави медицински прегледи за Арсенал и дека прифатил лични услови, тука пола од членовите веруваа на некој македонски текст што ја цитира Марка дека Зидан го блокирал трансферот. :D Трансферот речиси готов, а еден па сигурен беше дека не си иде затоа што се работело за Арсенал. :D

Dude, тоа беше надеж дека сепак ќе остане и вие истото сте го имале сигурно со Цеск и Ван Перси.

И сериозно ти, а и он мисли дека со ротација тука и играње секоја втора утакмица, дека тоа ќе му го загрози местото кај Лев? Врска нема, нема да добие ништо во тој поглед. Ај Кака да го споменеме во тој контекст има логика оти ќе добиваше по 10 минути на секоја петта утакмица, Озил, тешко, ќе беше речиси редовен.

Jas rotacijata ja postuvam samo navistina koga se ima potreba,koga ne e preterano vazen natprevarot,ne e igracot vo forma i slicni okolnosti.

Ne mozam da zboram za Real vo toj pogled ,no Baern pred dve sezoni ja izgubi titulata vo Bundes poradi preteranoto rotiranje.Od 10 poeni +,8 v dupka vlegoa.Jupp kako stara koska si go popravi toa i ete se zapisa vo istorijata slednata godina.

Zatoa mislam deka Isco dokolku prodolzi so dobrite partii,nemase da bide rotiran.
Diego Lopez i Casillas? :-)

Veruvam mnogu strasno ke deluvavte so Ronaldo vo spicot,Ozil pley a Bale i Isco krila.Veruvam deka toa ke bese izpeglana ofanziva so site finesi.

Ozil kako sto mi izgleda si zamina i poradi platata(vo pravo e) a i poradi minutazata.Saka da igra non stop,ne se zadovoluva so rotacija.Negov izbor iako mu se namalija osetno sansite za trofei.

Ozil e se uste eden od liderite na germanskata reprezentacija,nesomneno mnogu kvaliteten fudbaler no toj premnogu e osetliv na krilnite pozicii,ne moze da pruzi dobri partii.Znaci mu ostanuva edna pozicija,pozadi spicot a tuka konkurira Gotze.Dokolku ne se razigra Gotze a i se oporavi od povredite,normalno deka Ozil e starter.
Muller i Reus na krila skoro garantirano e.
Inaku Ozil ne deka ne igrase krilo na vremeto,no se ima "zacementirano" vo sredinata.Pamtam vo Werder desno krilo bese i imase besna frizura. :D
Slicno kako Robben koj igral levo krilo a sega ne moze da se sostavi so topkata na taa pozicija.

Muabetite ni se sta bi bilo kad bi bilo,no sto ni preostanuva? :-)

Не навлагаме сега у оправданоста на ротацијата, поентата ми е дека да останеше Озил ќе ротираше често сигурно, немаше да биде закован на клупа и со таква ротација сигурно ќе беше сеуште прв избор во репрезентацијата.

Официјално броевите кои ќе ги носат играчите во новата сезона .

1. I.Casillas
2. Varane
3. Pepe
4. Sergio Ramos
5. F.Coentrao
6. Khedira
7. Ronaldo
9. Benzema
11. Bale
12. Marcelo
13. Jesus Fdez
14. Alonso
15. Carvajal
16. Casemiro
17. Arbeloa
18. Nacho
19. Modric
20. Jese
21. Morata
22. Di Maria
23. Isco
24. Illarra
25. Diego Lopez

Иско го задржа 23 така да дресовите ви важат уште :D

Добро бе аман за Озил, и уште две недели да пишувате овде нема да дознаете кој е крив за трансферов.

Мене едно ме мучи, дан ми го најде некој постот каде се изгазив од смеење кога дознав дека Арсенал е заинтересиран за Озил. Живи срамоој ќе ме изеда :D

Намерно не ги дадоа 8-цата и 10-ката на никој, оти Кака и Озил се враќаат во зимскиот преоден.

True story.

Еј преку куров со Озил веќе, и тоа дали тој е крив или му е крив..
Isco preko Twittera: "Za sve one koji su me pitali da li sam promijenio broj dresa, odgovor je ne. Odlučio sam da ću nastaviti da nosim broj 23. Pozdrav svima i laku noć."

остануват дресовите,нема да мора да режам броеви :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom