Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пеп им игра на Барса со висок пресинг ала Мурињо :pos:

Се заебал. Конкуренција ќе му биде екстра мотивиран Кака кој ќе тренира 2 пати дневно само за да се спрема за новата сезона. (n)

Пред да ги окривуваме Перез или Анчелоти за тоа шо Игуаин си замина, да не го заборавиме ова:
т

Стартна 11ка

Diego López, Pepe, Ronaldo, Benzema, Özil, Carvajal, Nacho, Di María, Isco, Illarra, Cheryshev. ‪

Ништо ново му пукна филмот да биде втора виолина и цело време за него да серат како само он да игра а при тоа и да го свират навивачите кога влегуваше во игра. Многу бргу заборавија кој го носеше Реал 2 сезони на грб, грб што буквално попушти.
Јас знаев дека ќе си замине од кога кажа дека тоа му е во план и не верував дека Анчелоти ќе го спречеше во тоа, не смееш да држиш играч во клуб во кој се чуствува несреќен така се руши тимскиот дух. Нека му е со среќа во Наполи и се надевам дека ќе има успех таму заедно со Гоче наш. На нас е сега да најдеме нов напаѓач оти со антиталентов кој некако се влече во Реал ништо не правиме.

еј сега е прави момент за ибархимович како што би рекле сега или за 2-3 недели ако не дојде некој друг напагач

Со среќа Пипа.
gonzalo-higuain-14.jpg

Вистината да биде кажана последнава сезона(во која знаеме дека ни светците не не сакаа па затоа отиде у пм) те пцуев многу за двете промашувања кога најмалку требаше во ЛШ и во купот.Но времињата кога го држеше Реал сам на свој грб пред доаѓањето на Роналдо и компанија и таа прва сезона од доаѓањето на бранот никогаш нема да ги заборавам,од лошата фризура,потегот на Ван Нистелрој па се до елеганција и класа играч затоа ми беше и еден од поомилените играчи од оваа генерација на Реал.
Gonzalo-Higuain.jpg

Сепак одлуката е негова како што кажа погоре во видеото,а и тоа mejor pagado o me voy кажува многу,но најлошото е што останува телето тромаво кое никад нема да биде тоа што беше Пипа.

Ди Мариа, Озил, Бензема :facepalm::facepalm:...посебно првиве двајца ми ида на живци невидено!

А голов :cuc:

Што му е финтава на Анчелоти со Черишев лев бек ... детето цела кариера игра МЛ или АМЛ тој бек го реди се гледа дека не може против подобар клуб да се снајде исто како на тренинг ... иначе телево заинтересираност 0 или не му се игра против своите . :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom