Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Нека е со среќа, сега уште Кавани и Бејл и доста е :drk:

Ајде со среќа нека му е и да реди успеси и да пази да не им греши на Икер и Рамос ако сака да остане подолго време. :icon_lol:

^ И да не го форсира Кака зошто пичурник мајчин ќе му ебам :D

Икер​
Арбелоа - Пепе - Рамос - Марсело​
Иско - Алонсо - Модриќ​
Бејл - Кака - Роналдо​
:D

--- надополнето: 25 јуни 2013 во 17:06 ---
Шити му понудиле поголема плата на Ицко но тој одбрал во Реал. (y)
#Crack#Respect!

Колку е разликата во плата, се знае?

2милиони се збори.

И после антимадридиста бил :pos:
Инаку на анкетата на марка каде избраниците беа прашани дали ги оправдуваат 30те мил дадени за Иско 90% одговорија потврдно а 10% гласале не (некои чулиња)

Никогаш не сум го сакал Анчелоти. 17 години менаџер, а има само 3 титули во домашните лиги и уште неколку купови. Ај да речеш да водел некои просечни тимови, ама Јуве, Милан, Челзи се далеку од слаби и просечни тимови. Да не беше името Анчелоти, никогаш некој тренер со ваков успех немаше да седне на клупата на Реал.

Али ајде, ете доби шанса и нека ме демантира како Модрич годинава

Не сум нешто импресиониран од Анчелоти. Полоша варијанта од Мурињо, али да не испадне дека го хејтам пред време нека му е со среќа и нека не води кон успеси.
Само да не го игра Озил на крило, па макар му го донеле Бејл за 100 милиони, единствена желба за наредната сезона.:unsure:

Сеа уште и Валдано да се врати и се ќе биде како некогаш,незнам во каква форма се Лион само не ги пратам во последно време

Никогаш не сум го сакал Анчелоти. 17 години менаџер, а има само 3 титули во домашните лиги и уште неколку купови. Ај да речеш да водел некои просечни тимови, ама Јуве, Милан, Челзи се далеку од слаби и просечни тимови. Да не беше името Анчелоти, никогаш некој тренер со ваков успех немаше да седне на клупата на Реал.

Али ајде, ете доби шанса и нека ме демантира како Модрич годинава

И јас тоаго велам ги има оние небитните купови освоено,како оние 2 од ЛШ во последните 10 години.Ситни работи .

Е па ај со среќа нека ви е Карло, сега имаме уште еден тренер што бил и кај нас и кај вас :)
Горе доле гледам имате слично мислење за Карло како и мене, ама сепак Карло е успешен тренер што може да ви донесе титула во Ла Лига (а за жал во ЛШ ќе не гледате како славиме :D )

Неам појма колку е старо, ама денеска го видев, па викам да споделам.

5423743778_5054b89563_o.gif

:vozbud::icon_lol:

Успут, честито нов менаџер, прв трансфер да му биде овој погоре во Манчестер (Јунајтед). :D

Неам појма колку е старо, ама денеска го видев, па викам да споделам.

5423743778_5054b89563_o.gif

:vozbud::icon_lol:

Успут, честито нов менаџер, прв трансфер да му биде овој погоре во Манчестер (Јунајтед). :D

Касниш, Ловрен штотуку потпиша со Саутемптон. Можеби догодина. :noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom