Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Флеш њуз на кајгана ТВ :pos:

Коентрао блиску до Монако
Диего Лопез не ја отфрла можноста да се пресели во Монако
Анжи со понуда до Каранка
Мората стрелец за Шпанија У21
Бенитез заинтересиран за Каљехон
Канаваро во разговори со Анчелоти за негов помошник

То 1000че плус што ќе го дадеш ќе го добиеш истиот дрес со истото време на чекање дека онај што ја има групана за продажба на дресови од овде ги купува дресовите !

This.
Јас ви кажав како да си купите директно од изворот, па вие како сакате, пошто сите кои продаваат во Македонија купуваат од Али Експрес. Проверете feedback и рејтинг на производот и ќе се уверите...

Човече овој Каналес бетер од Пато.. досега не сум видел ваков играч. Пак се сјебал на подолг период а само што се врати од повреда. :sick:

Што очекуваш од без'рбетник јбт :pos:. Да не сакаш да биде фит 365 дена годишно ко Роналдо ;)

Сантијаго Солари oд следната сезона, по препорака на новиот „човек за Се“, Зинедин Зидан, ќе им се придужи на Мориентес и Де ла Ред во работата со младинските категории на Реал Мадрид. (y)

600387_523578027701577_455874824_n.jpg

Еве зашто остана телето, а си оди Игуаин. Ти ебам француските педерчиња

Zidan:,, Benzema je najbolja devetka na svjetu!"

Солари ќе се врати во Реал како тренер на некој од младинските тимови.
Васил МКД беше побрз :свиркам:
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 14:15 ---
Еве зашто остана телето, а си оди Игуаин. Ти ебам француските педерчиња

Zidan:,, Benzema je najbolja devetka na svjetu!"

Ама на нас не ни треба деветка на нас ни треба некој шо знае гол да даде ако сака нека биде и 38ца :pos:

Чаби Алонсо е опериран и ќе отсуствува наредните 4 месеци од терените. Негова замена за тој период ќе биде Касемиро. :ROFLMAO:
Како и да е, време за Модриќ да истапи како лидер на средината и ќе биде правена формацијата врз неговите можности најверојатно. Само уште Анчелоти да доде.

Инаку интересен играч овој Иљарименди од Сосиедад или како и да се вика. Некој што го има следено почесто ако може да сподели информација каков тип на играч е, знам дека игра средина и ништо повеќе.

Се скинав ноќеска од смеење кога видов на твитер, па после се извини :D

Такви неписмењаци како него седат у вип ложи бе алооооо. Кај дојде светов.. :D

Иначе ова со Алонсо и повредата негова не ми мириса на добро. И така цела сезона ја изигра слабо, па сега и отсуство од тренинзи едно 3-4 месеци, тешко дека ќе може да се врати у топ форма.

http://www.defensacentral.com/real_...ma-temporada-sustituto-de-essien-xabi-alonso/

Каземиро во прва екипа од наредна сезона, како што пишува после првата негова сезона, солидна сезона во кастиља заслужил место во првиот тим...и мислам дека ќе биде добар играч од него...но што е со другите деца кој коски оставија во Кастиља...што со нив...Хесе, Алекс, Черишев, Мората, Хозе Родригез?
Ако не сите 5, барем 3-ца заслужуваат уште одма првотимски статус.Но ајде, долго е летото има време, сега откатко е Зидан главен за играчите, ми дава се поголема надеж дека ќе ги видам дечкиве како гинат за белиот дрес!

:-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom