Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Лани Веб не свиреше чист офсајд за првиот гол на Баерн...
--- надополнето: 28 април 2013 во 19:01 ---
1367156821_extras_noticia_foton_7_0.jpg

некако многу решени се и уверени што ми дава надеж,ама едно е тоа друго е што ќе направат посебно овој најлево од отпорот:D

братсво единство у пичку... Рамос со стисната тупаница, Икер со „избери дела“ лајк... овие другиве двајца се ДПА и ДУИ ваљда...

братсво единство у пичку... Рамос со стисната тупаница, Икер со „избери дела“ лајк... овие другиве двајца се ДПА и ДУИ ваљда...
анализа ко борјан јовановски у набољи години,свака част:D

Лани Веб не свиреше чист офсајд за првиот гол на Баерн...
--- надополнето: 28 април 2013 во 19:01 ---
1367156821_extras_noticia_foton_7_0.jpg

некако многу решени се и уверени што ми дава надеж,ама едно е тоа друго е што ќе направат посебно овој најлево од отпорот:D
Кики ми е некако како потресен

Мисли како да се правда пред Ирина за црнкињата на Балотели :D
Аман бе, биди малку оптимист па и ти ... што мислисш на Балотели му е сеедно дали ќе тепа или изгуби Реал.... баш ме занима дали би си го одржал ветувањето :D уствари гајле немаат, нати го дај ми го си го имаат сите меѓу себе, све је моје твоје работава :D

Неможи, значи неможи да не те фати еуфорија за најбитниот натпревар сезонава кога сите фан страни за Реал Мадрид, портали се преплавени со мотивациони текстови и изјави на играчите дека со помош на навивачите можат да направат уште еден невероватен камбек. Утре сакам еден бел Бернабеу и да грми цели 90 минути или 120, зависи од текот на настаните. :D
Хуанито бе... :place:

UEFA Remontadas, Espiritu Juanito
... натпревари кои се подобри од самото финале, победи на кои се радуваш повеќе и од самото финале... период 1984-86 (иако имало и претходно неколку пресврти кон крајот на 70тите), периодот кога елиминационите натпревари кои прво се играа на гости беа речиси секогаш порази... како да постоело некое правило од типот – колку подобар ривал, толку поголем пораз на негов терен – и уште поголем/повозбудлив пресврт на Bernabeu...

... една од тие remontadas (меѓу последните) која најмногу ја паметат оние кои ја имале среќата во живо да ги гледаат (а дефинитивно не те остава рамнодушен и кога ја гледаш како снимка после 20+ години) е онаа на 11ти декември 1985, осмина финале UEFA Cup, реванш против Borussia M’gladbach… BorussiaM. го добива првиот натпревар со 5-1. 5 голови од 9 шанси... 15 дена подоцна време е за реванш, долги 90 минути на Bernabeu... стадионот преполн, до последното место за стоење, исполнета секоја скала... вербата за уште еден голем пресврт голема...

... натпревар кој го остави Bernabeu во делириум... момент кој не се заборава, кој не те остава рамнодушни е оној веднаш по последниот гол, 90та минута, втората замена во Real Madrid... излегува ‘виновникот‘ за сите тие пресврти, излегува Juanito скокајќи од радост, прославувајќи уште една голема победа, и Bernabeu скандирајќи 'Illa, Illa, Illa, Juanito maravilla'... слика на која прво се сеќаваш кога ќе се спомене неговото име.

Исто така на Бернабеу ќе бидат двајца големи мадридисти, Надал и Раул. :vozbud:

Nuestra Fuerza Eres Tú :vozbud:

Одлично видео, ви го препорачувам.

Атмосферата е одлична, фали уште победа и пласман во финале. :D

944644_10150404555449953_1097696568_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom