Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Атмосферата е одлична, фали уште победа и пласман во финале. :D

944644_10150404555449953_1097696568_n.jpg

Па дека нема да истепам се околу мене за дресов! :D

Јас се воздржвам...во случај да не попарет во првите 20 минути,па да не ме болит мн :)

Пенал, корнер, слободен, мешаница, гол со рака, некои од начините за да се победи колку што треба утре.
Ако водите до 10-та минута или 15-та, тогаш шансите се големи да направите камбек. Имаат недостатоци, има и Реал во одбрана особено, битно е да не примат гол. Челзи даде 4 против Наполи дома, ја стопи негативата, зошто да не го направи тоа и Реал.
И можеби ќе звучи лудо, но јас би го играл Кака во прв состав утре. Да, Кака. Зошто, така. Роналдо како ол раунд, без Бензема или Игуаин плус Озил и Ди Марија.

За мене финалето изгледаше невозможно минатата среда. Ама од овие ведеа што ги гледам насекаде, просто не е можно да немаш барем малку надеж. Ме наежуваат стварно, време е да се покаже дека Реал сепак МОЖЕ нешто да направи.

Да не биде пак како лани, барање подршка од публика, да биде 12-ти играч и на крај пак ништо. Ако сакаат можат. Видовме дека и во една очајна сезона Реал со мотивација на играчите може да направи нешто. Но да не зборам унапред, сепак надежите ми се премали...

Само очекувам да се остави срце на терен, како против Барса, Бернабеу да биде пекол за швабиве. Гледам и Раул ќе биде за подршка, срцето ми е исполнето.

Нема што да се загуби, има многу да се добие!

се будам у 8 несакајќи,ми текнува за утакмицата....и неможам око да затворам од еуфорија....не ќе да е на арно :D :D :D

Само да не прегорат во желбата за победа, ако одиграат како лани што играа во лигата имаме шанси, нека им пушти Моу некоја утакмица од лани да видат како играле тогаш, како гризаа и мелеа се пред себе.

овој е мечот да се биде или не за Реал..ако отпаднеме знајте дека утре некој си оди од Реал ,од тие ,,главните,, :D

мислам(сакам) многу лесно да поминеме :D полувреме 3-0,4-0 крај.
--- надополнето: 30 април 2013 во 13:02 ---
ии мислам дека Моу ќе го стави Икер прва вечер....чисто да ја направи попеколна атмосферата

Убаво тоа што сите очекуваме пеколна атмосфера и брз гол и голема надеж, но она што никој не го посакува е што би се случило доколку ние примиме брз гол :oops:

Убаво тоа што сите очекуваме пеколна атмосфера и брз гол и голема надеж, но она што никој не го посакува е што би се случило доколку ние примиме брз гол :oops:
тогаш нема да се стегаме 90 мин.ќе си знаеме уште на почетокот дека сме аут :D

1367313104_extras_noticia_foton_7_2.jpg

Избор на фановите Касиљас, Есиен, Модриќ и Бензема...ако е вака добро ќе биде. Игуаин е во подобра форма но во ЛШ никогаш не ги покажал своите квалитети и на моменти беше директен виновник за отпаѓање од ЛШ, доколку биде стартер време е да го направи спротивното доколку сака да остане во клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom