Фан Клуб: Реал Мадрид

A

apidrone

Гостин
Просто обожаам коа женски член на фан клубов го користи смешково :drk::icon_mrgr:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Просто обожаам коа женски член на фан клубов го користи смешково :drk::icon_mrgr:
Хахахахахахахахахха јбг али очигледно тоа е једино решение за да се прикаже ситуацијата у која се наоќаше Реал прееска, ти текиња? :D не мора одма перверзни мисли јеботе :D ... машки, тоа ти е :)

A

apidrone

Гостин
Хахахахахахахахахха јбг али очигледно тоа е једино решение за да се прикаже ситуацијата у која се наоќаше Реал прееска, ти текиња? :D не мора одма перверзни мисли јеботе :D ... машки, тоа ти е :)
Дефинитивно баткофциве од администрејшн треба да смислат некое алтернативно, „поженско“ решење за такви ситуации :D
Си кулира, не се замара :)

O

ob1

Гостин
Највеќе ми е криво за 2та гола што ги примивме, али ајде тоа е тоа. Одлична игра, почнуваме да играме многу добро и ефективно и тоа ми се свиѓа иако Динамо и не е баш некое мерило за тоа колку сме јаки. Се надевам само дека нема да летнеме во облаци. За играчите сите одиграа фантастично, тимов стварно е страшен и мислам дека е способен за големи успеси.

Следна е со Атлетико Мадрид, градско дерби, стални пациенти ни се. Очекувам победа, но сезонава некако подобри ми изгледаат така да ќе биде тешко.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Следна е со Атлетико Мадрид, градско дерби, стални пациенти ни се. Очекувам победа, но сезонава некако подобри ми изгледаат така да ќе биде тешко.
http://www.flashscore.com/standings/K2BMNx0S/2ar1uWVA/#away

Пациентите се катастрофа на гости, 0-1-4, 2:12...

ќе го изедат на големо... :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
леееее честито победа и одлична игра,знам дека е против Динамо Загреб ама синоќа беше уживање да се гледа фудбал.Прво Сахин играше 90 минути и не беше лош имаше добри асистенции,Игуаин беше капитен второ полувреме и многу добро му стоеше капитенската лента а и голот и асистенциите до Бензема беа фантастични,Каљехон забега и браво за него,Озил беше добар ама не беше на негово ниво и
:cuc:Бензема

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честито победа,одлично изигравме,можевме да ги наполниме уште али ај.
Одлична партија на сите,а би ги издвоил Игуаин,Бензема и Каљехон. Одиме напред со исто темпо следни се Атлетико Мадрид и против нив очекувам победа,битно да се задржи позитивната атмосфера која владее во клубот.
Hala Madrid !

п.с. зошто никој не ја спомна асистенцијата на Пипита со петица за голот на Бензема ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom