Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pozz momci
Sto ima novo??? Kako napreduva Benz Diamond Boy i ostanatite??:D

Дијамантот твој е катастрофа :D (шала) иначе одлично се вклопија и новите засилувања,досега мене најголем впечаток ми остави Каљехон.

А да,Кака се враќа во форма. :D

Дечки,можда ме памтите,можда не.Еден куп баксузи,после промената на форумов,не можев да си ја вратам лозинката,па ојдоја 2 и пол илјади мислења јабана.Потоа заминав Италија,од таму не можев да се регистрирам.Само да знаете дека цело време ве читав,и мн ми беше тешко шо не можев да се вкљ.во дискусии.Се надевам дека ќе ме прифатите во идните расправања на тема Реал Мадрид,,иако одамна не бев дел од нив.. :)
Од досегашните подготовки ,имам да кажам дека мн ми е кејф за Роналдо и КАљехон..но поготово за КАрим,бидејки си ја задржа ланската форма.За најава,доста беше...ХАЛА МАДРИД :)

Дечки,можда ме памтите,можда не.Еден куп баксузи,после промената на форумов,не можев да си ја вратам лозинката,па ојдоја 2 и пол илјади мислења јабана.Потоа заминав Италија,од таму не можев да се регистрирам.Само да знаете дека цело време ве читав,и мн ми беше тешко шо не можев да се вкљ.во дискусии.Се надевам дека ќе ме прифатите во идните расправања на тема Реал Мадрид,,иако одамна не бев дел од нив.. :)
Од досегашните подготовки ,имам да кажам дека мн ми е кејф за Роналдо и КАљехон..но поготово за КАрим,бидејки си ја задржа ланската форма.За најава,доста беше...ХАЛА МАДРИД :)
Ti vo Italija a jas sum vo Slovenija i mi se rasipan laptopot i nemozev da se pustam pa sega idam za Germanija i pak nema da imam vreme da citam mnogu:(
--- надополнето: Jul 31, 2011 3:49 PM ---
Ramos - Pepe - Varane - Marcelo/Coentrao(y)

1312119716_extras_albumes_0.jpg

1312119583_extras_albumes_0.jpg

1312119394_extras_albumes_1.jpg

1312119269_extras_albumes_1.jpg

1312119112_extras_albumes_1.jpg

1312119021_extras_albumes_0.jpg

1312118565_extras_albumes_0.jpg

тренинг 01.08.11… кинески тренинг, на релативно висока температура и доста голема влажност, пред околу 4000 фанови... вежби за загревање и мини натпревар... сите, освен Granero поради мускулна повреда (не се знае се уште колку е сериозна повредата)... Sahin тренираше и утрото сам...

282083_10150249925949773_96686264772_7471147_8356271_n.jpg

Од 19:00 имате финале до 19 години Шпанија - Чешка на Eurosport.

Pozz momci
Sto ima novo??? Kako napreduva Benz Diamond Boy i ostanatite??:D
бенз е дрво као и увек,али оваа сезона ќе биде прва постава пошто неофицијално му дал на мурињо да му го бапне еднаш:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom