Pozz momci
Sto ima novo??? Kako napreduva Benz Diamond Boy i ostanatite??
Sto ima novo??? Kako napreduva Benz Diamond Boy i ostanatite??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pozz momci
Sto ima novo??? Kako napreduva Benz Diamond Boy i ostanatite??![]()
Ti vo Italija a jas sum vo Slovenija i mi se rasipan laptopot i nemozev da se pustam pa sega idam za Germanija i pak nema da imam vreme da citam mnoguДечки,можда ме памтите,можда не.Еден куп баксузи,после промената на форумов,не можев да си ја вратам лозинката,па ојдоја 2 и пол илјади мислења јабана.Потоа заминав Италија,од таму не можев да се регистрирам.Само да знаете дека цело време ве читав,и мн ми беше тешко шо не можев да се вкљ.во дискусии.Се надевам дека ќе ме прифатите во идните расправања на тема Реал Мадрид,,иако одамна не бев дел од нив..
Од досегашните подготовки ,имам да кажам дека мн ми е кејф за Роналдо и КАљехон..но поготово за КАрим,бидејки си ја задржа ланската форма.За најава,доста беше...ХАЛА МАДРИД![]()
Ова стварно ми се допаѓа.....сити го бара албиол за адебајор :д
бенз е дрво као и увек,али оваа сезона ќе биде прва постава пошто неофицијално му дал на мурињо да му го бапне еднашPozz momci
Sto ima novo??? Kako napreduva Benz Diamond Boy i ostanatite??![]()
Џеки Чен и Џет Ли хаха1:10
не лажибенз е дрво као и увек,али оваа сезона ќе биде прва постава пошто неофицијално му дал на мурињо да му го бапне еднаш![]()