Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OMG на сликата од Касиљас се појавила црна сенка![]()
Адебајор.
--- надополнето: Jul 30, 2011 6:42 PM ---
![]()
Касиљас главен е на фб.![]()
не лути се бе докторе,и јас си го сакам чоеко,не сум за "тотнам"Што сакате зборите али Аде си го засака Реал и дури сакаше да остане и за помала плата и се бореше како цел живот да игра тука а не 6 месеци,за разлика од некои кои се сеуште во тимот.....
Кааај си морОоооо ај здраво на сите
читнав наназад по страниве нешто, глеам немало нешто посебно се онака лајтерски...пропуштив утакмици што пропуштив, ама ај некој нека биде љубезен и фин и да ми каже кога е следната па конечно и ја да гледам !!![]()
ме нема, ме нема па се губамКааај си мору среда е наредната, само нз у колку саат.
Не верувај дека Аде може да сака тим, тој сака пари од сити го бркаат како куче а и никој друг клуб не го сака, па Реал моментално му е единствена би рекол одлична шанса, за тоа е сето тоа фолирањеШто сакате зборите али Аде си го засака Реал и дури сакаше да остане и за помала плата и се бореше како цел живот да игра тука а не 6 месеци,за разлика од некои кои се сеуште во тимот.....