Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Ван Перси-два прекршока?:cuc:
Пеп ни одржал лекција:pos:

Абе многу се занесвиш.

Точно Ван Перси може не два Прекршока може и повише направил.

Ако не ви одржал Пеп лекција кој друг ?

од кога е тој на Кормилото на Барса има 6 победи 1 нерешена и 1 пораз во Купот.

Од толко што се занесуваш, убаво ти го тресат во очи со-навивачиве ти пцујата мајка итн итн.

Не да сватиш погрешно ама грешката е кај тебе.

Абе многу се занесвиш.

Точно Ван Перси може не два Прекршока може и повише направил.

Ако не ви одржал Пеп лекција кој друг ?

од кога е тој на Кормилото на Барса има 6 победи 1 нерешена и 1 пораз во Купот.

Од толко што се занесуваш, убаво ти го тресат во очи со-навивачиве ти пцујата мајка итн итн.

Не да сватиш погрешно ама грешката е кај тебе.
ја се занесувам?
Јас не сум тој што сере у туѓ фан клуб,така да

Како и секогаш и вчера историјата се повтори. Нека се фрлаат колку сакаат фановите на Барса, ама веќе е ОПШТО ПОЗНАТО дека Барса не може да победи ниту еден од поголемите тимови без помош од судии(дали со исклучување на играч, дали со пенал, дали со недосудени 10 пенали-како што беше си Челзи). Убаво изјави и Роналдо во интервјуто, убаво си кажа и Мурињо. Тоа е.
И не е само еднаш, не е само на една утакмица. Ова е константно 4 години наназад. Не е со еден тим, со секој тим кој ќе биде пречка за Барса се случува истото. Интер, Челзи, Арсенал(два пати) Реал, Порто(поодамна) итн итн.
Ама ајде нека се радуваат и нека освојуваат на стара слава, ќе биде така уште некоја година, ама после се ќе им се удри од глава.

И сега ќе скокнат фановите на Барса демек и Реал не играл добро. Ок, можда, ама оставете барем еднаш некој тим да си изгуби поштено. Без пенали и без црвени картони. Ама не, тоа не може да се случи, зошто во тој случај, Барса не би можела да победи. И наместо да вадите статистики за посед на топка, извадете некоја статистика за тоа колку време играчите на Барса поминуваат лежејќи на трева и глумејќи повреда, колку време поминуваат во трчање по судијата и вршење притисок. Е во тој поглед, сте ненадминливи.

Како и да е, моја желба е да ја видам Барса со 10 играчи на терен, против силен тим во клучен натпревар. Ќе се случи ли некогаш?!? Да не веруваш.

ја се занесувам?
Јас не сум тој што сере у туѓ фан клуб,така да

Јас не серам.
Целта ми беше да кажам дека имало утакмици кога Барса играла со Играч помалку и со Играч повеќе.
И ние сме добивале Црвени Картони, и сите добиваат, секој по своја заслуга.

Овие постови се први пишувани во фан клу Реал Мадрид.

И да ти не сериш во туѓ фан клуб, на својот си сереш.

--- надополнето ---

Како и секогаш и вчера историјата се повтори. Нека се фрлаат колку сакаат фановите на Барса, ама веќе е ОПШТО ПОЗНАТО дека Барса не може да победи ниту еден од поголемите тимови без помош од судии(дали со исклучување на играч, дали со пенал, дали со недосудени 10 пенали-како што беше си Челзи). Убаво изјави и Роналдо во интервјуто, убаво си кажа и Мурињо. Тоа е.
И не е само еднаш, не е само на една утакмица. Ова е константно 4 години наназад. Не е со еден тим, со секој тим кој ќе биде пречка за Барса се случува истото. Интер, Челзи, Арсенал(два пати) Реал, Порто(поодамна) итн итн.
Ама ајде нека се радуваат и нека освојуваат на стара слава, ќе биде така уште некоја година, ама после се ќе им се удри од глава.

И сега ќе скокнат фановите на Барса демек и Реал не играл добро. Ок, можда, ама оставете барем еднаш некој тим да си изгуби поштено. Без пенали и без црвени картони. Ама не, тоа не може да се случи, зошто во тој случај, Барса не би можела да победи. И наместо да вадите статистики за посед на топка, извадете некоја статистика за тоа колку време играчите на Барса поминуваат лежејќи на трева и глумејќи повреда, колку време поминуваат во трчање по судијата и вршење притисок. Е во тој поглед, сте ненадминливи.

Како и да е, моја желба е да ја видам Барса со 10 играчи на терен, против силен тим во клучен натпревар. Ќе се случи ли некогаш?!? Да не веруваш.

Зарем не ја виде против Челзи ?

Јас не серам.
Целта ми беше да кажам дека имало утакмици кога Барса играла со Играч помалку и со Играч повеќе.
И ние сме добивале Црвени Картони, и сите добиваат, секој по своја заслуга.

Овие постови се први пишувани во фан клу Реал Мадрид.

И да ти не сериш во туѓ фан клуб, на својот си сереш.
Океј.Смеам да пишувам тука така?

Секаде смееш да пишуваш за тоа е Форумов.
добро,али ај остај не ние фановите на реал тука да си дискутираме и доста ни докажуваш како нашиот омилен тим не вреди за ништо

uefa.jpg

значи да очекуваме 2-0 на камп ноу,ние будали мислиме дека само 11 играчи се најважни во натпреварот

Прочитав некаде и би било добро ако може некој да направи статистика колку време Мурињо кога игра против Барса игра со играч помалку, без разлика дали е со Реал, Интер или Челзи.

Прочитав некаде и би било добро ако може некој да направи статистика колку време Мурињо кога игра против Барса игра со играч помалку, без разлика дали е со Реал, Интер или Челзи.
7 пати мислам, 2 пати со Челзи, 1 Интер и 4 пати Реал.

7 пати мислам, 2 пати со Челзи, 1 Интер и 4 пати Реал.
Му се уарни со црвениве против Барса :)
Иначе и самиот Мурињо има изјавено дека неговите тимови го достигнуваат својот максимум во втората сезона од неговото владеење така да и полуфинале не е лош резултат иако да не беше црвениот свашта можеа да се случат. Според мене наредна сезона ќе го видиме вистинскиот Реал под водство на Мур :)

^^Да, ама би било добро да се извади минутажата, колку минути Мурињо играл со играч помалку :) Ќе излезе најај 50-60 %

Му се уарни со црвениве против Барса :)
Иначе и самиот Мурињо има изјавено дека неговите тимови го достигнуваат својот максимум во втората сезона од неговото владеење така да и полуфинале не е лош резултат иако да не беше црвениот свашта можеа да се случат. Според мене наредна сезона ќе го видиме вистинскиот Реал под водство на Мур :)
Го видовме и оваа сезона,но тоа што некој игра со 10 а некој со 14 играчи тоа е друга работа и догодина ако биде вака ни реал ни свети реал нема да може ништо да стори против ваков ебан судија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom