Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
^Ван Перси-два прекршока?:cuc:
Пеп ни одржал лекција:pos:
Абе многу се занесвиш.

Точно Ван Перси може не два Прекршока може и повише направил.

Ако не ви одржал Пеп лекција кој друг ?

од кога е тој на Кормилото на Барса има 6 победи 1 нерешена и 1 пораз во Купот.

Од толко што се занесуваш, убаво ти го тресат во очи со-навивачиве ти пцујата мајка итн итн.

Не да сватиш погрешно ама грешката е кај тебе.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Абе многу се занесвиш.

Точно Ван Перси може не два Прекршока може и повише направил.

Ако не ви одржал Пеп лекција кој друг ?

од кога е тој на Кормилото на Барса има 6 победи 1 нерешена и 1 пораз во Купот.

Од толко што се занесуваш, убаво ти го тресат во очи со-навивачиве ти пцујата мајка итн итн.

Не да сватиш погрешно ама грешката е кај тебе.
ја се занесувам?
Јас не сум тој што сере у туѓ фан клуб,така да

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Како и секогаш и вчера историјата се повтори. Нека се фрлаат колку сакаат фановите на Барса, ама веќе е ОПШТО ПОЗНАТО дека Барса не може да победи ниту еден од поголемите тимови без помош од судии(дали со исклучување на играч, дали со пенал, дали со недосудени 10 пенали-како што беше си Челзи). Убаво изјави и Роналдо во интервјуто, убаво си кажа и Мурињо. Тоа е.
И не е само еднаш, не е само на една утакмица. Ова е константно 4 години наназад. Не е со еден тим, со секој тим кој ќе биде пречка за Барса се случува истото. Интер, Челзи, Арсенал(два пати) Реал, Порто(поодамна) итн итн.
Ама ајде нека се радуваат и нека освојуваат на стара слава, ќе биде така уште некоја година, ама после се ќе им се удри од глава.

И сега ќе скокнат фановите на Барса демек и Реал не играл добро. Ок, можда, ама оставете барем еднаш некој тим да си изгуби поштено. Без пенали и без црвени картони. Ама не, тоа не може да се случи, зошто во тој случај, Барса не би можела да победи. И наместо да вадите статистики за посед на топка, извадете некоја статистика за тоа колку време играчите на Барса поминуваат лежејќи на трева и глумејќи повреда, колку време поминуваат во трчање по судијата и вршење притисок. Е во тој поглед, сте ненадминливи.

Како и да е, моја желба е да ја видам Барса со 10 играчи на терен, против силен тим во клучен натпревар. Ќе се случи ли некогаш?!? Да не веруваш.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
ја се занесувам?
Јас не сум тој што сере у туѓ фан клуб,така да
Јас не серам.
Целта ми беше да кажам дека имало утакмици кога Барса играла со Играч помалку и со Играч повеќе.
И ние сме добивале Црвени Картони, и сите добиваат, секој по своја заслуга.

Овие постови се први пишувани во фан клу Реал Мадрид.

И да ти не сериш во туѓ фан клуб, на својот си сереш.

--- надополнето ---

Како и секогаш и вчера историјата се повтори. Нека се фрлаат колку сакаат фановите на Барса, ама веќе е ОПШТО ПОЗНАТО дека Барса не може да победи ниту еден од поголемите тимови без помош од судии(дали со исклучување на играч, дали со пенал, дали со недосудени 10 пенали-како што беше си Челзи). Убаво изјави и Роналдо во интервјуто, убаво си кажа и Мурињо. Тоа е.
И не е само еднаш, не е само на една утакмица. Ова е константно 4 години наназад. Не е со еден тим, со секој тим кој ќе биде пречка за Барса се случува истото. Интер, Челзи, Арсенал(два пати) Реал, Порто(поодамна) итн итн.
Ама ајде нека се радуваат и нека освојуваат на стара слава, ќе биде така уште некоја година, ама после се ќе им се удри од глава.

И сега ќе скокнат фановите на Барса демек и Реал не играл добро. Ок, можда, ама оставете барем еднаш некој тим да си изгуби поштено. Без пенали и без црвени картони. Ама не, тоа не може да се случи, зошто во тој случај, Барса не би можела да победи. И наместо да вадите статистики за посед на топка, извадете некоја статистика за тоа колку време играчите на Барса поминуваат лежејќи на трева и глумејќи повреда, колку време поминуваат во трчање по судијата и вршење притисок. Е во тој поглед, сте ненадминливи.

Како и да е, моја желба е да ја видам Барса со 10 играчи на терен, против силен тим во клучен натпревар. Ќе се случи ли некогаш?!? Да не веруваш.

Зарем не ја виде против Челзи ?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Јас не серам.
Целта ми беше да кажам дека имало утакмици кога Барса играла со Играч помалку и со Играч повеќе.
И ние сме добивале Црвени Картони, и сите добиваат, секој по своја заслуга.

Овие постови се први пишувани во фан клу Реал Мадрид.

И да ти не сериш во туѓ фан клуб, на својот си сереш.
Океј.Смеам да пишувам тука така?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Секаде смееш да пишуваш за тоа е Форумов.
добро,али ај остај не ние фановите на реал тука да си дискутираме и доста ни докажуваш како нашиот омилен тим не вреди за ништо

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Можда нисам Бред Пит али глумим као Серхио Бускец.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

значи да очекуваме 2-0 на камп ноу,ние будали мислиме дека само 11 играчи се најважни во натпреварот

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Прочитав некаде и би било добро ако може некој да направи статистика колку време Мурињо кога игра против Барса игра со играч помалку, без разлика дали е со Реал, Интер или Челзи.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Прочитав некаде и би било добро ако може некој да направи статистика колку време Мурињо кога игра против Барса игра со играч помалку, без разлика дали е со Реал, Интер или Челзи.
7 пати мислам, 2 пати со Челзи, 1 Интер и 4 пати Реал.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.813
Поени од реакции
115.837
7 пати мислам, 2 пати со Челзи, 1 Интер и 4 пати Реал.
Му се уарни со црвениве против Барса :)
Иначе и самиот Мурињо има изјавено дека неговите тимови го достигнуваат својот максимум во втората сезона од неговото владеење така да и полуфинале не е лош резултат иако да не беше црвениот свашта можеа да се случат. Според мене наредна сезона ќе го видиме вистинскиот Реал под водство на Мур :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
^^Да, ама би било добро да се извади минутажата, колку минути Мурињо играл со играч помалку :) Ќе излезе најај 50-60 %

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Му се уарни со црвениве против Барса :)
Иначе и самиот Мурињо има изјавено дека неговите тимови го достигнуваат својот максимум во втората сезона од неговото владеење така да и полуфинале не е лош резултат иако да не беше црвениот свашта можеа да се случат. Според мене наредна сезона ќе го видиме вистинскиот Реал под водство на Мур :)
Го видовме и оваа сезона,но тоа што некој игра со 10 а некој со 14 играчи тоа е друга работа и догодина ако биде вака ни реал ни свети реал нема да може ништо да стори против ваков ебан судија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom