Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се борите за титула а играте бункер на утакмица која може да ви ја реши титулата? Ма не, ова го нема ни на другиот свет..
задоволувајте си се со реми не е лошо.;)

Се борите за титула а играте бункер на утакмица која може да ви ја реши титулата? Ма не, ова го нема ни на другиот свет..
задоволувајте си се со реми не е лошо.;)

A tebe sho te bolit to aku igrame bukner?

--- надополнето ---

Ете го Албиол

Нема среќа за нас бе, да се измочам и на стативата и на корнерот и на пеналот!

Ајде сега со сите сили на победа!!!

Мене Албиол ме плаши и тоа многу.

Ова ти се вика, начекај овца па стрижи:pos2:

--- надополнето ---

Јас исто би му давал шанса пред Алибол ама Мурињо незнам што го играл цело време овој. Поголем паничар од Албиол не постои на светов ама Мурињо сака такви кои не комплицираат позади туку одма рогај ја во аут.:icon_lol:

Албиол вечерва или ќе се испосерит максимално..или ќе ја изиграт утакмицата на кариерата..немат др...!

Ах тоа гадно чувство

Нека не го става Озил пак, која ја сврте скроз играта?

Ete gooooooooo

--- надополнето ---

Реми рамно на победа..... :)

Кога добивме црвен картон очекував да гледам реприза од лани. Но Реал покажа дека може да и се спротивстави на фарселона и со играч помалце. Покажавме заби ...

Пукна кепецот од мака,АЈДЕЕЕЕЕЕ ЦИЦАААЈЈЈЈТЕЕ!!!
Whaaat the fuuuuck ?!
Дома, нерешено, и удрен печат на титулата за Барса, што да цицаат, трета по ред ?

Ми нема логика твоево размислување, се радуваш на нерешено на домашен терен а причина за радост ја тука не гледам, нејсе ова, реков поназад, ако веќе свиреше пенал за Реал судијата мораше и втор жолт да даде под дифолт, тука превид имаше од неговата страна али како и да е, исходот според мене е реален, честито титула за Барселона.

п.с. Како и да е, за останатите 2 натпреварувања ( Куп и ЛШ ), типувам на Реал.

cestito titula
zasluzena

Не,честито вам титула...заслужено...и пукни од мака шо не не победивте......

--- надополнето ---

Whaaat the fuuuuck ?!
Дома, нерешено, и удрен печат на титулата за Барса, што да цицаат, трета по ред ?

Ми нема логика твоево размислување, се радуваш на нерешено на домашен терен а причина за радост ја тука не гледам, нејсе ова, реков поназад, ако веќе свиреше пенал за Реал судијата мораше и втор жолт да даде под дифолт, тука превид имаше од неговата страна али како и да е, исходот според мене е реален, честито титула за Барселона.
Брат,дали аку победевме,5 бода се малу...ама гостувања кај Валенсија,Виљареал......а и Барса со лесен распоред....ти ќе очеквеше да зејме титула?:smir:

Toa ne bese defanzivna igra od Real, toa beshe vrakanje na samodoverbata kaj igrachite koi bea izgazeni prviot natprevar, morase taka da se igra na pocetokot za da se cuvsvuvaat psihicki spremni. Istoto go napravi lani so Inter vo LSH 1/8 finale i so Real ovaa godina. Za dr utre ke diskutirame, samo ova sakav da go razjasnam uste od pocetokot.

Покажавме карактер!!! :pos:

Не, сериозно, задоволен сум, зошто ќе пишам поопширно покасно...

Али, овие ќе изгорат у ЛШ... mark my words !!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom