Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ојдов да ја пукнам за 100 евра кец да има повеќе жар!

Ајде да ги згазиме сега па после ќе ја планираме :)
HALA MADRID!!!

Ајде Мадристи со среќа вечер, нека победи подобриот и нека почне пеколно периодов што следи.

Што бе пичици, страв ви е да кажете дека тепаме да не ве носат после во потписи ? :) Немав време денес ги читав само последните неколку страни и освен вамос_реал не видов друг оптимист.. Да се нашалиме малку. :)

Знаете ли која важност го има овој натпревар ? За 10-20 години на квизовите ќе се поставуваат прашања која сезона се одиграа 4 Ел Класика за 18 дена, луѓето на своите деца ќе им раскажуваат за овие натпревари на двата најдобри тима во светот.. Се надевам и ние на своите.

Исто така се надевам дека оваа замисла на Мурињо со формацијата е идеална, да ја врати онаа гордост, прво на клубот, а потоа и неговата. Не може тој да си дозволи туку-така лесно некој да го победи по втор пат.

Колку ќе бидам среќен кога ќе им дадеме 3-4 гола, а они нас ич.. Не ни може никој ништо на Бернабе оваа сезона, па ни овие селаниве, тоа со Хихон беше само еден лош ден. (носете ме после натпревар во потписи :icon_lol: )

Hala Madrid !

Ајде.јас ќе ја проследам дома утакмицава,така да ќе ме имат и на форумов.Се надевам дека то немат да е баксуз.Пожелувам среќа и добра игра,крунисана и со нерешено! :)

Ајде.јас ќе ја проследам дома утакмицава,така да ќе ме имат и на форумов.Се надевам дека то немат да е баксуз.Пожелувам среќа и добра игра,крунисана и со нерешено! :)
ПОБЕДА!!!

То је то, многу лоши серии ги скршивме сезонава, остана уште една. Но, овој натпревар е со многу помало значење од наредните три, така да би жртвувал лош исход на овој за успех таму.

Желба ми е (пишав и порано), Ди Мариа да им изнуди еден пенал, и да ги тепаме со 1-0, со гол од пеналот... :)

Podemo(u)s!

То је то, многу лоши серии ги скршивме сезонава, остана уште една. Но, овој натпревар е со многу помало значење од наредните три, така да би жртвувал лош исход на овој за успех таму.

Желба ми е (пишав и порано), Ди Мариа да им изнуди еден пенал, и да ги тепаме со 1-0, со гол од пеналот... :)

Podemo(u)s!

Изразен во 1 гол разлика....нишо појке! :)

Ди марија бе воле едно

--- надополнето ---

Di marija najslab ppoedinec....Pepe,Alpnso,Kedira...10 ki...Bravo i za Benzema,odzede nekolku topki,a ne izgubi NITU edna....So ista igra i vo 2 poluvreme:)

Многу добра замисла,браво за Мур.Пепе како помош за Чаби и Кедира е одлично решение засега иако со никаква игра дозволивме два пати да ни створаат шанси и да не спасува Икер.Сепак и ние имавме дури и почисти шанси али засега не не служи среќа.

Добра игра. Сакам победа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom