A tebe sho te bolit to aku igrame bukner?Се борите за титула а играте бункер на утакмица која може да ви ја реши титулата? Ма не, ова го нема ни на другиот свет..
задоволувајте си се со реми не е лошо.![]()
Мене Албиол ме плаши и тоа многу.
Ова ти се вика, начекај овца па стрижи:pos2:
--- надополнето ---
Јас исто би му давал шанса пред Алибол ама Мурињо незнам што го играл цело време овој. Поголем паничар од Албиол не постои на светов ама Мурињо сака такви кои не комплицираат позади туку одма рогај ја во аут.![]()
Ах тоа гадно чувствоАлбиол вечерва или ќе се испосерит максимално..или ќе ја изиграт утакмицата на кариерата..немат др...!
Whaaat the fuuuuck ?!Пукна кепецот од мака,АЈДЕЕЕЕЕЕ ЦИЦАААЈЈЈЈТЕЕ!!!
Не,честито вам титула...заслужено...и пукни од мака шо не не победивте......cestito titula
zasluzena
Брат,дали аку победевме,5 бода се малу...ама гостувања кај Валенсија,Виљареал......а и Барса со лесен распоред....ти ќе очеквеше да зејме титула?:smir:Whaaat the fuuuuck ?!
Дома, нерешено, и удрен печат на титулата за Барса, што да цицаат, трета по ред ?
Ми нема логика твоево размислување, се радуваш на нерешено на домашен терен а причина за радост ја тука не гледам, нејсе ова, реков поназад, ако веќе свиреше пенал за Реал судијата мораше и втор жолт да даде под дифолт, тука превид имаше од неговата страна али како и да е, исходот според мене е реален, честито титула за Барселона.
Majkata u picka da ti ja ebam peder eden so se tatko ti:back:cestito titula
zasluzena