Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Требаше на 17ти али најверојатно промениле. Значи сабота се игра. А 4 дена подоцна купот, во среда.

^ :D Се тешам со то дека е небитен натпревар ( Лига ), и дека побитниот ( финале-куп ) нема да го пропуштам. :)

Според последните информации вечерва Бејл ке им биде спремен, Рамос треба да се спреми убаво... Иначе Лас би го играл пред Кедира вечерва и да ја покрива таа десна страна, цврстината може многу да значи на овој меч. Бејл треба често да биде удвојуван.

Лас си ја врати формата на највисоко ниво, одличен е последниве утакмице. Според мене треба да добие предност пред Кедира, не дека вториов е лош ама ипак треба да се искористи формата на Диара.

Стварно не знам што сте се уплашиле толку од Бејл, треба уште работа кај тоа дете за да се има страв од него, моментално има само брзина, другото послабо. Ленон е каде каде поопасен од него, поготово со Марсело како противник :)

Ако се игра со двајца деструктивци :) Ласс пред Кедира.Лас е во екстра форма и маме ќе им заебе.А од Бејл ич не се плашите ама баш ич,не е опасен како пред повредата а и Мур ќе го најде лекот како за него така и за Ленон.Само нападот располежен има да ги скиниме.:vozbud:

peter-crouch.jpg

Peter Crouch can be our deadly weapon, says Rafael Van der Vaart.

јас па се согласувам со Рафа... :)

peter-crouch.jpg

Peter Crouch can be our deadly weapon, says Rafael Van der Vaart.

јас па се согласувам со Рафа... :)

Super je što će igrati Crouch, njega sam uvijek lako zaustavljao – kaže stoper Reala Carvalho :tv:

--- надополнето ---

El once titular que saldrá esta noche ante el Tottenham es: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi, Khedira, Ozil, Di María, Cristiano y Adebayor

Тоа е составот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom