Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А чекајте малце, лани нели беше секој ден по една утакмица распоредени во 2 недели. Пример вторник Реал - Тотенхем, среда Интер-Шалке и другата недела исто да ги даваат останатите ?

А чекајте малце, лани нели беше секој ден по една утакмица распоредени во 2 недели. Пример вторник Реал - Тотенхем, среда Интер-Шалке и другата недела исто да ги даваат останатите ?
Тоа не беше за 1/8 финале, како и оваа година?

Real Madrid have won none of their last 5 Champions League games (D1 L4) against English teams & failed to score in the last 4. Spur.
Emmanuel Adebayor scored eight goals in nine appearances in all competitions for Arsenal against Tottenham. Nemesis.
José Mourinho has won all five of his meetings with Harry Redknapp as a manager.

после саботата ако уште веруваме во традиции да си го исечеме

--- надополнето ---

Ја нема еуфоријата ко за 8мина финале :) Не е тоа тоа. ::)) Ни помина ќејфот мислам

g0504.jpg

Рамос, Пепе, Карваљо и Ди Мариа со наредем жолт ќе биде суспендиран еден натпревар.
Ако биде да водиме 2-0 до 75 мин тогаш сигурно ќе им каже Мурињо на 2, 3ца од битниве ако не и на сите 4ца да направат уште еден жолт. :)

^пак адебајор стартер -.-

--- надополнето ---

почнавме како севиља да стануваме со клиповиве Quieres otra copa :)

Овие од Канал5 се нездрави......Како може Реал да не го даваат? :/ Ма што е битно дали Кики се вратил....Чаби Алонсо е играта....Кака пријатно изненадување,иако не ми се верува дека ќе игра...Леон како да не игра за Реал Мадрид....Марсело,Пепе-конечно во полн профил.....Ќе биде јака ноќ :)

Овие од Канал5 се нездрави......Како може Реал да не го даваат? :/ Ма што е битно дали Кики се вратил....Чаби Алонсо е играта....Кака пријатно изненадување,иако не ми се верува дека ќе игра...Леон како да не игра за Реал Мадрид....Марсело,Пепе-конечно во полн профил.....Ќе биде јака ноќ :)
Што ти е на тебе бе??? Па знаеш ли кој игра со број 27 во Интер? :pos: Ја ова го очекував... Реал - Барселона да играа, па пак Интер со Шалке би имал предност, не па у оваа ситуација

^^а ти очекуваше на 5 реал-тотенхам,а на 5+ интер-шалке,НЕМА ШАНСИ

El clasico del Bernabeu se jugara el sabado 16 de abril a las 22:00 horas

Па мора да играт во сабота затоа што во среда е финалето од купот. Така барем ке имат ден повеке да одморат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom