Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
199608_205114486185236_164528533577165_722451_5839440_n.jpg

сте го виделе во попосрана слика Мурињо?

265051-billy-bob-thornton.jpg

Најава : Реал Мадрид - Тотенхем

Real+Madrid+-+Tottenham.jpg

Во првиот натпревар од 1/4 финалето од Лигата на Шампионите на Сантијаго Бернабеу силите ке ги одмерат Реал Мадрид и Тотенхем.

Тотенхем во Мадрид доаѓа во најлош момент за Реал Мадрид.Хари Реднап со своите момци доаѓа само три дена по поразот на Реал од Спортинг и по кој шансите за титулата во Шпанија се завршени а и ја прекина низата од незагубен натпревар на домашен терен на Жозе Мурињо која траеше 150 натпревари.

Мурињо вечерва ке игра на резултат, тоа и самиот го најави на вчерашната пресконференција.Дури изјави дека и резултат од 0:0 ке биде добар.Во редовите на Реал по повредата се враќа Роналдо, потоа Чаби Алонсо кој против Спортинг отсутвуваше поради суспензија како и Марсело.Игуаин за очекување е дека ке добие шанса но ............ Повеке!!!

Извор:РеалМадрид-МК

Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Khedira; Di Maria, Оzil, Cristiano; y Adebayor.

Gomes; Corluka, Gallas, Dawson, Ekotto; Lennon, Sandro, Modric, Bale; Van der Vaart; Crouch.

Со среќа!!! :se_ molam

VAMOS REAAAL!!!

Преофанзивен состав на Тотенхем, овој состав не знае да игра дефанзивно, очекувам Мурињо да тргне малку подефанзивно, и преку контри да ги реши.

Ae јас се одјавувам :) Освен победа не сакам ништо друго.
HALA MADRID !

Очекувам победа и ништо друго.Само напред РЕАЛ!!!!

Со среќа вечер! Типувам на сигурна и двојна победа на РЕАЛ!

HALA MADRID!

Дуел на две идентични формации, идентични профили на фудбалери... плус и со ова што игра Адебајор (= Крауч) уште послични ги прави... сеа шансата е што имаме (ваљда) индивидуално поквлаитетни поединци, и подобар тренер...

Искрено, помала еуфорија имам за ова отколку за 1/8 финалето... али ќе биде многу потешко од со Лион. Но, ќе биде... VOLVEREMOS !!!

Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Khedira; Di Maria, Оzil, Cristiano; y Adebayor.

Gomes; Corluka, Gallas, Dawson, Ekotto; Lennon, Sandro, Modric, Bale; Van der Vaart; Crouch.

Со среќа!!! :se_ molam

VAMOS REAAAL!!!

Зашто Адебајор, а не некој од Бензема или Пипита? :lud:

Зашто Адебајор, а не некој од Бензема или Пипита? :lud:

Бензема повреден,Пипита тазе се врати,не е доволно спремен......
Очеквам Мур да го сопре Модриќ, него никој не го спомна,но тој е најглавниот линк помеѓу одбраната и нападот....

Очекувам ова да се пеј после утакмица !!

Незнам за вас ама мене ме пука атмосфераааа :vozbud:

Ајде вечерва со среќа и се надевам до победа,иако мислам дека мурињо ќе игра пак со некое тактичко срање па после во реваншот ќе ги довршува.
ХАЛА МАДРИД!

КАТАСТРОФА ПРЕНОС ДА ИМ ЕБАМ СЕ В УСТА !!!!!

--- надополнето ---

Ко Македонска лига да гледам лигуши скапани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom