Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе може бил слаб, ама знае и може да напраи некој дриблинг, додавање до напаѓачите... Кедира? Стојам на ставот од почеток на сезона дека не знам зошто е донесен во Реал. И за какво освојување на средина ми збориш, кога овие наредени пред 16-ник беа???

Го пцуевте Бензема, сега го барате. Го баравте Адебајор, сеа го пцуете. Викавте дека без Роналдо играме подобро, а сеа се виде дека сме зависни од него. Кога трубев дека не ни е толку дефицитарна навалната линија, туку нешто друго, никој не ме слушаше. Али добро, сите му мислиме најдобро на нашиот клуб, нели?

Е што требаше Албиол да даде гол !? Не заебавај сеа, токму заради навалната линија не победивме. Адебајор не ја заврши работата како што требаше, Ди Мариа претера со солирањето, Озил беше на sleep, Пипита промаши нешто што можеше лесно да го даде, али ај него најмалце треба да го кривиме сеа...

Единствено нешто што може да и се замери на одбраната, е што бековите не одеа напред да ги удвојат Ди Мариа/Озил... тоа го правеле со посилен противник сеа дремеа у своја половина...

Најголема иронија кога навивач на Ливерпул ти дроби за кикс на твојот клуб :icon_lol:

Светла точка на натпреварот опростувањето со Феноменот, фудбалер во права смисла на зборот.
А и Ѓубренташ:pos2:

Абе може бил слаб, ама знае и може да напраи некој дриблинг, додавање до напаѓачите... Кедира? Стојам на ставот од почеток на сезона дека не знам зошто е донесен во Реал. И за какво освојување на средина ми збориш, кога овие наредени пред 16-ник беа????

Кедира е донесен во Реал за да внесе стабилност во средината, ништо повеќе, а тоа што тој треба да го прави го прави на најдобар можен начин, впрочем, сигурно не би добивал толку шанса кај таков авторитетен тренер како Мурињо, сепак не сме ние поголеми стручњаци од него. Штом го игра нонстоп, значи гледа нешто во него зошто е донесен во Мадрид.

На 0 - 0, нивните играчи не беа наредени пред 16, туку со нашата густа средина Мурињо се обиде да ја задржи топката што подолго и да ги привлече играчите на Спортинг да нападнат, и тоа се случи, од кога влезе Пепе се создадоа неколку добри шанси, само не пресече голот што го примивме, кој да не беше во наредните 5 минути сигурно постигнувавме гол.

Роналдо, Бензема, Марсело, Пепе и Чаби Алонсо. За со Спарс Пепе и Чаби играат сигурно.

бензема,чаби,роналдо и марсело да не речам цел тим
Фала фала. Морам да ја гледам утакмицата. Не се ни Спарс сјајни ама со играчиве шо ви фалат...

па си кажа човекот уште пред утакмица дека ќе изгуби,гарант има идено у кладилница деновиве ГАРАНТ:)

Пратил некој човек во Азија и лупнал милионче после 70 минута Хихон дава гол:pipi:

Не е за игнор, туку цело време те читам само нешто против Реал кажуваш, браво пресиадо браво овај браво онај. Шо е толку браво ? Шо има ти да се ситиш на тоа ?! И ако мислиш дека си интересен НЕ СИ !

ЗАГРЕВ!

Мое право дали јас ќе јадам гомна за мојот тим или ќе ги се поклонувам на играчите. Денешната партија е за секаква критика... почнувајќи од дриблинзите на Касиљас завршувајќи со десното крило Кедира.

смешно е да се криви кедира за поразот и да се очекува голови од Кедира.

Најголема иронија кога навивач на Ливерпул ти дроби за кикс на твојот клуб :icon_lol:

Светла точка на натпреварот опростувањето со Феноменот, фудбалер во права смисла на зборот.

вистина еј....

Абе глупи сте не треба овој да се криви не треба овој.Кој треба куров мој.Ај бе сите се криви и гледајте напред имаме 1/4 финале ЛШ.Како може една утакмица да ти расипе атмосфера чудо нешто.

pro_photo1301764037.jpg

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Мое право дали јас ќе јадам гомна за мојот тим или ќе ги се поклонувам на играчите. Денешната партија е за секаква критика... почнувајќи од дриблинзите на Касиљас завршувајќи со десното крило Кедира.

А кој да игра бе ко се повредени ? Или ти знајш поуба тактика ?

А и ова твоево не е критика, туку се ситиш и си задоволен кога и да изгубиме бодој, или слично! Ко да навиваш за Барса ми си ист

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom