:pos2: Јас за нас се смеев ама и вие не сте биле подобри. Кој не играше денес и дали ќе играат со Спарс тие шо не играа?
Роналдо, Бензема, Марсело, Пепе и Чаби Алонсо. За со Спарс Пепе и Чаби играат сигурно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: Јас за нас се смеев ама и вие не сте биле подобри. Кој не играше денес и дали ќе играат со Спарс тие шо не играа?
бензема,чаби,роналдо и марсело да не речам цел тим:pos2: Јас за нас се смеев ама и вие не сте биле подобри. Кој не играше денес и дали ќе играат со Спарс тие шо не играа?
Абе може бил слаб, ама знае и може да напраи некој дриблинг, додавање до напаѓачите... Кедира? Стојам на ставот од почеток на сезона дека не знам зошто е донесен во Реал. И за какво освојување на средина ми збориш, кога овие наредени пред 16-ник беа???Зошто беше најслаб, само со топката се шлаеше ко мува без глава без никаква идеја. Не можеше Кедира затоа што сакаше со Кедира, Лас и Пепе да ја освои средината и да се отвори повеќе простор за напаѓачите, пошо беше очигледно дека преку едно крило (Ди Мариа) тоа не може да се направи никако.
Интересно е што, за нашето неосвојување на Примера не е крива Барселона ни најмалку. Криви се Хихон, Леванте, Депортиво, Мајорка и други такви тимови. Затоа што победникот во Примера не смее да губи толку бодови на такви натпревари.
Не се лути ебате..ти што мислеше ќе ја освоиме титулата. Знам дека си разочаран дај гледај ја светлата страна поминавме осмина финале....![]()
точно,зар мислевте дека ние ќе останевме без кикс до крајот?нема шансиdobro de, demek ne go znaevme sampionot uste posle natprevarot so Deportivo![]()
![]()
Пред неколку сезони прими 7 парчиња сега си оди со победа и срушен рекорд на Мурињо од 150 утакмици. Браво Пресиадо
Не се лути ебате..ти што мислеше ќе ја освоиме титулата. Знам дека си разочаран дај гледај ја светлата страна поминавме осмина финале....![]()
Ај бе куро ми го отекуваш, не си интересен !
Ај бе куро ми го отекуваш, не си интересен !