Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2: Јас за нас се смеев ама и вие не сте биле подобри. Кој не играше денес и дали ќе играат со Спарс тие шо не играа?

Роналдо, Бензема, Марсело, Пепе и Чаби Алонсо. За со Спарс Пепе и Чаби играат сигурно.

:pos2: Јас за нас се смеев ама и вие не сте биле подобри. Кој не играше денес и дали ќе играат со Спарс тие шо не играа?
бензема,чаби,роналдо и марсело да не речам цел тим

Зошто беше најслаб, само со топката се шлаеше ко мува без глава без никаква идеја. Не можеше Кедира затоа што сакаше со Кедира, Лас и Пепе да ја освои средината и да се отвори повеќе простор за напаѓачите, пошо беше очигледно дека преку едно крило (Ди Мариа) тоа не може да се направи никако.
Абе може бил слаб, ама знае и може да напраи некој дриблинг, додавање до напаѓачите... Кедира? Стојам на ставот од почеток на сезона дека не знам зошто е донесен во Реал. И за какво освојување на средина ми збориш, кога овие наредени пред 16-ник беа???

Го пцуевте Бензема, сега го барате. Го баравте Адебајор, сеа го пцуете. Викавте дека без Роналдо играме подобро, а сеа се виде дека сме зависни од него. Кога трубев дека не ни е толку дефицитарна навалната линија, туку нешто друго, никој не ме слушаше. Али добро, сите му мислиме најдобро на нашиот клуб, нели?

Интересно е што, за нашето неосвојување на Примера не е крива Барселона ни најмалку. Криви се Хихон, Леванте, Депортиво, Мајорка и други такви тимови. Затоа што победникот во Примера не смее да губи толку бодови на такви натпревари.

dobro de, demek ne go znaevme sampionot uste posle natprevarot so Deportivo :)

Не се лути ебате..ти што мислеше ќе ја освоиме титулата. Знам дека си разочаран дај гледај ја светлата страна поминавме осмина финале.... ;)

Епа следна година доволно е да се извади на Бернабе Х и да се откажат од сите натпреварувања.

images

Пред неколку сезони прими 7 парчиња сега си оди со победа и срушен рекорд на Мурињо од 150 утакмици. Браво Пресиадо

Вашиот ПИПИ да дадеше гол од 2 метра,било кај да шутираше освен во голманот ќе беше гол,бил повреден долго време голем кур,за црниот нема што да се кажува,поголем коњ од него нема да се најде,Манчини и Венгер не го сакаа во тимот ние го пребравме цццццццццц

Не се лути ебате..ти што мислеше ќе ја освоиме титулата. Знам дека си разочаран дај гледај ја светлата страна поминавме осмина финале.... ;)

Не се лутам воопшто, и да ќе имав надеж за титула ако денес тепавме а Барса вечер кикснеше.. Ме иритираат такви детски коментари ако играме вака, ако играме така. Ами ако Тотенхем игра како денес со Виган, а ние играме како во последните 3-4 натпревари ?

епа сеа ни останува ЛШ и Купот,ако тука нема титули тогаш Мурињо може слободно да си иде и да си гради кариера негде на друго место.

Најголема иронија кога навивач на Ливерпул ти дроби за кикс на твојот клуб :icon_lol:

Светла точка на натпреварот опростувањето со Феноменот, фудбалер во права смисла на зборот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom