Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
189501_10150120702274773_96686264772_6478196_2740069_n.jpg

денес тренинг имаше, зад затворени врати.... но Mou ги “почасти“ новинарите, кои секојдневно ‘киснат‘ на Valdebedas/Bernabéu со еден натпревар.... Mou team vs новинари .... Mou на гол и постојано давајќи инструкции прими 3 гола и изгуби на домашен терен од новинарите.... краен резултат 2-3 .... :)

^Ја ставив таа слика со Рубен две страни наназад. :pipi:

Инаку, еве ви го трејлерот за Реал Мадрид филмот.
Наскоро ќе биде целиот филм аплоадиран од тој јутјуб акаунт.

Ццц, секоја будала на денешницава можи да има твитер-профил: http://twitter.com/#!/IkersUndershirt :)

tumblr_lg9kdvFdqn1qdpgejo1_250.gif
:nesum:

Заборавив да ви кажам. Гаго наш (да не речете „кој беше тој“ :)) ќе се жени во јули. Девојката, која патем ја објави веста, му се вика Gisela Dulko - н.1 тенисерка во Аргентина.
giseyfer.jpg

А таман ми стана симпатичен од ко се пострижи... :)

Ramon Calderon-Кака' е опсесија на Перез.Затоа го донесе на Бернабеу.Сакаше да го направи она што другите не можеа,за да ја покаже својата моќ........

Danas je Mourinho imao jedan interviju, u kojem je pricao o Benzemi, ali i o svom radu u Madridu!

"Benzema je sve bolji i bolji, napredak je vidljiv, jer sam bio jako strog s njim.Njegov problem je bio taj sto je bio opsjednut time da postane veliki igrac, i da opravda milione koji su ulozeni u njega.Rekao sam mu da ce postati veliki igrac, ali da se mora truditi, zalagati i da mora imati vjeru u sebe.On me je poslusao, i napredovao je, i sto je najvaznije vratio je samopouzdanje, koje mu je bilo potrebno.Benzema moze igrati na svakoj poziciji, i ja volim takve igrace""-izjavio je Mourinho

A o svom radu u Madridu je rekao:

"Proslo je 9 mjeseci otkako sam u Madridu, i mi smo se morali prilagodini jedni na druge.Ja sam veoma zadovoljan radom u Madridu!"

Danas je Mourinho imao jedan interviju, u kojem je pricao o Benzemi, ali i o svom radu u Madridu!

"Benzema je sve bolji i bolji, napredak je vidljiv, jer sam bio jako strog s njim.Njegov problem je bio taj sto je bio opsjednut time da postane veliki igrac, i da opravda milione koji su ulozeni u njega.Rekao sam mu da ce postati veliki igrac, ali da se mora truditi, zalagati i da mora imati vjeru u sebe.On me je poslusao, i napredovao je, i sto je najvaznije vratio je samopouzdanje, koje mu je bilo potrebno.Benzema moze igrati na svakoj poziciji, i ja volim takve igrace""-izjavio je Mourinho

Ето му беше во Интер таков играч...

Во случај некој да планира да иде.. :icon_mrgr

The Spanish League of Professional Football hasn't yet announced the schedule for Week 30 games of La Liga. It has therefore been decided not to start selling tickets for the Real Madrid-Sporting Gijon match until the schedule is announced.
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...ia/Real_Madrid-Sporting_Gijon_information.htm

Денешниот тренинг со новинарите и Мурињо како голман:

И за на крај..

‎22 јануари, пред RM - Mallorca / Karim – Mou – разговор во четири очи по иницијатива на Karim / КВ: "Дали веруваш во мене? Што очекуваш од мене? Кажи ми чекор по чекор како сакаш да се однесувам на терен и ќе го направам тоа што го сакаш. Не сакам да ја пропуштам мојата шанса во Real Madrid. Сакам да успеам, сакам да победам."
.... следниот ден постигнува гол и нештата се сменија за Karim.

Ова е лично изјавено од Бензема и од Мурињо, така да нема сомнеж дека е вистинито. :)

Во случај некој да планира да иде.. :icon_mrgr

The Spanish League of Professional Football hasn't yet announced the schedule for Week 30 games of La Liga. It has therefore been decided not to start selling tickets for the Real Madrid-Sporting Gijon match until the schedule is announced.
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...ia/Real_Madrid-Sporting_Gijon_information.htm

Денешниот тренинг со новинарите и Мурињо како голман:

И за на крај..

‎22 јануари, пред RM - Mallorca / Karim – Mou – разговор во четири очи по иницијатива на Karim / КВ: "Дали веруваш во мене? Што очекуваш од мене? Кажи ми чекор по чекор како сакаш да се однесувам на терен и ќе го направам тоа што го сакаш. Не сакам да ја пропуштам мојата шанса во Real Madrid. Сакам да успеам, сакам да победам."
.... следниот ден постигнува гол и нештата се сменија за Karim.

Ова е лично изјавено од Бензема и од Мурињо, така да нема сомнеж дека е вистинито. :)

Доказ + дека Моу е препрепреголем мотиватор! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom