0:39 хахахахахахахахахаххахахх не е нормален тој што го правел видеово.Даде 2 гола и одма почнаа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
0:39 хахахахахахахахахаххахахх не е нормален тој што го правел видеово.Даде 2 гола и одма почнаа
Боки да не си админ на фб страната?![]()
Kaka:
Good morning! Very important week for my knee, I hope everything goes well .. God bless. Have a nice week everyone !!
God bless!
btw...
![]()
Боки да не си админ на фб страната?![]()
Danas je Mourinho imao jedan interviju, u kojem je pricao o Benzemi, ali i o svom radu u Madridu!
"Benzema je sve bolji i bolji, napredak je vidljiv, jer sam bio jako strog s njim.Njegov problem je bio taj sto je bio opsjednut time da postane veliki igrac, i da opravda milione koji su ulozeni u njega.Rekao sam mu da ce postati veliki igrac, ali da se mora truditi, zalagati i da mora imati vjeru u sebe.On me je poslusao, i napredovao je, i sto je najvaznije vratio je samopouzdanje, koje mu je bilo potrebno.Benzema moze igrati na svakoj poziciji, i ja volim takve igrace""-izjavio je Mourinho
Во случај некој да планира да иде.. :icon_mrgr
The Spanish League of Professional Football hasn't yet announced the schedule for Week 30 games of La Liga. It has therefore been decided not to start selling tickets for the Real Madrid-Sporting Gijon match until the schedule is announced.
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...ia/Real_Madrid-Sporting_Gijon_information.htm
Денешниот тренинг со новинарите и Мурињо како голман:
И за на крај..
22 јануари, пред RM - Mallorca / Karim – Mou – разговор во четири очи по иницијатива на Karim / КВ: "Дали веруваш во мене? Што очекуваш од мене? Кажи ми чекор по чекор како сакаш да се однесувам на терен и ќе го направам тоа што го сакаш. Не сакам да ја пропуштам мојата шанса во Real Madrid. Сакам да успеам, сакам да победам."
.... следниот ден постигнува гол и нештата се сменија за Karim.
Ова е лично изјавено од Бензема и од Мурињо, така да нема сомнеж дека е вистинито.![]()
он каков е блед уште пудра му фали:nesum:![]()