Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекајте уште 5 верзии ќе искочат до крај на сезона. Марка веќе објави друг дизајн пред ова...

точно... али како и да е овие ми се ко срање, со златна боја на бело,ОЧАЈ!!! да е на црна боја,златно ок ќе бидат до некаде(зборувам и од уметнички аспект)

точно... али како и да е овие ми се ко срање, со златна боја на бело,ОЧАЈ!!! да е на црна боја,златно ок ќе бидат до некаде(зборувам и од уметнички аспект)

Поготово ако Бензема го носи..мислам хелоу тотален кич. :)

Нели и пред некоја година Бекам,Зидан кога беа имаше такви дресови,со златна боја ако не се лажам по рабовите на дресовите имаше,сименс беа спонзор тогаш,незнам шо е толку трагично мене арни ми се

Како може да играат до 23 години кога можат да играат во втората шпанска лига, нема ограничување на години меѓутоа Реал ги продава и затоа сметате дека играат до 23 години

Како може да играат до 23 години кога можат да играат во втората шпанска лига, нема ограничување на години меѓутоа Реал ги продава и затоа сметате дека играат до 23 години

За моменталните играчи мислев, знам дека сеа е најстар Фран Рико со 23 години. А имаше и некое ограничување на максимален број на играчи (3-4) над 23 години чинам. :)

Фудбалерите на Кастиља можат да добијат договор за во првиот тим само до 23 год. - такво е правилото. Ако се сеќавате, Матеос имаше ваков проблем, затоа што пред Моу да го земи, веќе имаше 23 г. па се мислеа дали да му прават професионален договор или не. Инаку, бидејќи скоро никој не успева до првиот тим, си ја бараат среќата во други клубови уште од млади, затоа никој долго не останува во Кастиља и тешко може да се заклучи старосната граница, иако мислам дека е 25 год.

Народе досеа го гледав "Real Madrid the movie" ме бендиса.. убо е напраен.

Кој го нема гледано, а сака да го гледа ( треба да го гледа секој! :)) еве ви линк за даунлоад..

http://www.demonoid.me/files/details/1965549/013065611679/
A мора да имаш ацц на тоа за да го симнеш и дали кошта нешто тоа ?

Нешто најново од Големиот Zidane.Легендата наша :)

^^ Многу ново веќе.Него за кога рекоа дека ќе се знае конечната одлука дали ќе има Шпански фудбал викендов,среда беше?

^^ Многу ново веќе.Него за кога рекоа дека ќе се знае конечната одлука дали ќе има Шпански фудбал викендов,среда беше?

Вторник, евентуално среда....

@RMCF_Vide
Како и да е, интересно е направено клипчето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom