Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
значи никој друг не иде а??
ок дечки... барем да знам

Со Inter, ние имавме илузија против друг тим кој имаше опсесија да игра во Madrid, и поминавме ние. Ако не го направиме ова оваа година, ќе биде следната. Тоа не е голем проблем. Проблемот е сега во Јапонија.

:zver: :icon_lol:

200783_10150110881619773_96686264772_6391733_4700726_n.jpg

Marca (Inda) карикатури.... :)
Mou останува што и да се случи на крајот од оваа сезона, па и ако останеме со 0 титули....
Flor го сака Zidane за спортски директор од следната сезона...
а Valdano да остане само со функцијата - портпарол...

Мурињо: Аулас има право, имаме причина да играме на 0 - 0. :D

Алудира на тоа што претседателот на Лион пред некоја ден изјави дека Мурињо ќе играл на 0 - 0. Околу играњето на Роналдо, изјави дека според денешниот тренинг и според тоа што ќе го кажат лекарите ќе кажел дали ќе игра утре. Немало да чека до утре за да одлучи.

--- надополнето ---

Овие пристигнале во Мадрид.

Lloris, Vercoutre, Reveillere, Gassama, Cissokho, Lovren, Cris, Kolo, Diakhae;, Gourcuff, Gonalons, Pjanic, Kallstom, Toulalan, Grenier, Pied, Delgado, Briand, Lisandro, Gomis y Lacazette.

Нема да играат за 0-0.. блеф од Муринјо

Моу е ТАТКО за Mind Games..

Со Inter, ние имавме илузија против друг тим кој имаше опсесија да игра во Madrid, и поминавме ние. Ако не го направиме ова оваа година, ќе биде следната. Тоа не е голем проблем. Проблемот е сега во Јапонија.

:zver: :icon_lol:

Изјавава е од Мурињо,така ? :)

^Јако е,ако сакаат нека ми купат карта до Мадрид ќе играм и јас,нема проблем :)

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:

Porteros: Casillas, Adán y Dudek.
Defensas: Ramos, Arbeloa, Garay, Albiol, Pepe, Carvalho y Marcelo.
Centrocampistas: Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Di María, Özil, Khedira y Juan Carlos.
Delanteros: Adebayor, Cristiano Ronaldo y Benzema.

CONVOCATORIA DEL OLYMPIQUE DE LYON:

Porteros: Lloris y Vercoutre.
Defensas: Réveillère, Gassama, Cissokho, Lovren, Cris, Kolodziejczak y Diakhaté.
Centrocampistas: Gourcuff, Gonalons, Pjanic, Källström, Toulalan, Grenier y Delgado.
Delanteros: Pied, Briand, Lisandro, Gomis y Lacazette.

Има некој да даде убава слика во вид поддршка за утре?Да си ја ставам на профил.........

Се што сакам годинава за роденден ми е да поминеме осмина финале, друго ништо не барам ! :)
се надевам утре желбата ќе ми се оствари !
HalaMADRID!!!

Овие гостиве коа ке им ги видам на Канал5. Вика, Реал цело време се вадеше против Лион со изговори дека добар бил првиот резултат незнам што, и на крај 3 пат по ред испаднаа од Лион. Кај кур ги гледаат тие 2 пати уште неможам да сватам. Толку ли не пратат, па имаат гугл на крај краева.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom