Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
scaled.php

:)

За првиот гол искрени честитки.

e sega se zbuniv..... adebayor igra 6 ili 28 ??????

e sega se zbuniv..... adebayor igra 6 ili 28 ??????

6 во Примера, 28 во Лига на шампиони бидејќи таму со број 6 е регистриран Мамаду и не може да се прават измени.

--- надополнето ---

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
може некој да најде линкови/torenti за download од последната утакмица? фала.

исто како сега да го гледам Чави во барселона кога е со топка... тотална контрола на теренот, кратки и брзи пасови, неверојатен дриблиг(многу подобар од Чави де) креатор невиден... еве зашо Реал не може да игра вака како на овој натпревар, имаме таков виртуоз во Озил ама ја нема малиот целосната слобода на теренот за да игра вака...
мое искрено мислење може ќе звучи глупо некому шо не навива за Реал али јас би го продал Кака доколку до крајот на сезона не покаже перформанси едно добри 80-85 % од тоа шо беше и со тие пари, и плус уште нешто би го донесол Фабрегас...
само така би имале течна убава игра за око со играчи од типот на Чаби-Фабрегас-Озил... не ни требаат разбивачи од типот на кедира и лас во едни 80% од натпреварите(освен дерби натпревари) ако ги имаме овие тројца како главни креатор или везњаци а напред Роналдо-Ди марија-Игуаин...
мислам дека би добиле на креативност и брза игра слична на Барцелона, јас тоа би менувал ако би менувал нешто ама не колку само да се купи, и искрено Фабрегас има подобри услови за игра кај нас него кај барса али да не навлагам у дискусија, тоа е нивен проблем иако е нивно дете...

Чуму Фабрегас коа Гранеро е тука :)
Иначе Кака и Гаго отпаѓаат од тимот на лето миљооон посто

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom