Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
11 - Mesut Оzil has now assisted 11 league goals this season, but only three have not been for C Ronaldo (two in this match). Pairings

:)

Па тимов е подобар без Роналдо бе. :D. Реков дека денеска ке биде денот на Озил.... маестро.

Ауууу човече,прво полувре,е 20 шута хахха......И да , Озил феномен,а Бензема ,каков лажњак напрви про последната шанса шо ја имаше....:cuc:...И пречката шо ја погоди....бомба!Се на се,најдоброто прво полувреме во ерата на МУР! :)

Па тимов е подобар без Роналдо бе. :D. Реков дека денеска ке биде денот на Озил.... маестро.

Озил може скоро секој натпревар вака да го одигра ама му пречи Роналдо кој ја има сета слобода во тимот. Иначе супер натпревар Бензема си постигна голче имаше уште две убави прилики како и бомбата коа ја искрши пречката ама нетреба да му се замери пошто игра добро. Рамос и Ди Мариа исто така добро играат, а Озил е маестро како што го нарече Шурикен.

На лето да се продаде Роналдо... :)

Играме многу добро, топката брзо кружи, тоа е затоа што играме без вистински дефанзивец во средниот ред, Чаби и Гранеро овозможуваат брз проток на топката, упативме дури 16 удари за 45 минути, од тие 8 во голот. Бензема два натпревари по ред во Примера постигнува гол, сега следуваат три натпревари без гол. :icon_mrgr

Реал се разигра, ќе има уште голови. Очекувам од Мурињо да му пружи прилика на Мората.

Па па па па најдобро полувреме

Еј не ми се верува?!?
Сега пречката била во Роналдо.
Роналдо, кој има постигнато половина од вкупниот број голови на Реал оваа сезона бил лош:nesvest:

Во овој систем Гранеро има повеке слобода и може да игра со топка наместо да ја трчка...Мобилноста на тие пред него му дава слобода и време да се намести на време(не е баш најбрз) пресинг феноменален ...ова е класичен пример на 4-3-3 со рокади мегу Бензема Марија Адебајор Озил ..затоа расинг има толку проблеми со изнесувањњето на топкатта...Ова со Роналдо никогаш нема да може да се игра(ке може ама ке треба да трчи 10 пати повеке без топка.).-да не се лажеме роналдо може дава голови но без топка е дупка и ретко кога играме со послаби тимови тој се труди 100%..
Феноменална игра...

На лето да се продаде Роналдо... :)

па да не се лажеме, али отсекогаш сум го имал тоа мислење дека подобро би функционирале без роналдо. Едноставно премногу важност му се дава на него во тимот. Јес да е феноменален играч, ама колку феноменален толку и себичен, толку и не тимски играч.А Озил како да сакаше да ми реплицира на клитиките шо му ги испратив пред некој ден... течна убава игра, повеќе од одлично играат денес нешто шо го осеќав дека баш денес без Кака и Роналдо ќе изиграме нешто најдобро сезонава... да не ги баксузирам али нека продолжат вака!!!

Еј не ми се верува?!?
Сега пречката била во Роналдо.
Роналдо, кој има постигнато половина од вкупниот број голови на Реал оваа сезона бил лош:nesvest:
Викаме дека можеме без него да играме феноменално а не дека сме подобри или тој ни пречел до сега.Остај ти некој шо е роден за инает.

^^ Тоа ми беше зборот. Реал може да игра и без Роналдо, ама факт е дека Реал е многу подобар со Роналдо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom