Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лесно е во веќе добро компониран и екстра технички поткован тим да уфрлиш копиљаци како Педро,Бисквитата и Кркич. Првин треба стабилност во играта ектра воигран костур на тимот па тек тогаш да се пуштаат еден до двајца младинци да играат во првиот состав.

--- надополнето ---

Каде со Албиол бе.. :)

Ставам од моменталниве што ги имаме незнам кој ќе дојде наредната. Нели договорот на Рики е една година? Плус и во години е човекот иако има доверба Мур во него

Лесно е во веќе добро компониран и екстра технички поткован тим да уфрлиш копиљаци како Педро,Бисквитата и Кркич. Првин треба стабилност во играта ектра воигран костур на тимот па тек тогаш да се пуштаат еден до двајца младинци да играат во првиот состав.

--- надополнето ---

Ставам од моменталниве што ги имаме незнам кој ќе дојде наредната. Нели договорот на Рики е една година? Плус и во години е човекот иако има доверба Мур во него

Im talking the same shit! :)

Две години договор е Рики.

20071026164950168ca.jpg

Детево место Рики. Кој следел некоја утакмица во француското првенство би знаеле што зборувам. Мн јако и талентирано типче.

:kafe:

--- надополнето ---

Играчи кои потекнуваат од Б составот на Реал а играат во тимовите во ЛаЛига а можат да бидат дел од првиот/резервниот состав на Реал.
Филипе Луис Касмирски - Атлетико Мадрид
Алваро Негредо - Севиља
Роберто Солдадо - Валенсија
Дани Парехо - Гетафе

Дополнете ме слободно...

Хахаха ти или си ненормален или се правиш фраерче 17 годишно копиле, а може си напунил и 18 не е ни битно. Не сум барем деѓен да влегувам во расправии за убавината на фудбалерот, алооооо:vozbud::pos2:

П.С. Неможам да не те реплицирам многу си ми интересен:pipi:
Сега сфатив зошто кога се зборува за глупи членови на форумов за пример те земаат прво тебе :)

:kafe:

--- надополнето ---

Играчи кои потекнуваат од Б составот на Реал а играат во тимовите во ЛаЛига а можат да бидат дел од првиот/резервниот состав на Реал.
Филипе Луис Касмирски - Атлетико Мадрид
Алваро Негредо - Севиља
Роберто Солдадо - Валенсија
Дани Парехо - Гетафе

Дополнете ме слободно...

Москвера, Салаи, Маркос Алонсо, Мигел Торес.

Мурињо во саботата изјави дека федерацијата работи за Барселона, затоа што Барселона игра(ше) во сабота, а Валенсија во недела, па Барселона има еден ден повеќе за одмор за дуелот во среда(Вален.-Барса).
Со кој мозок го изјави тоа, или беше надуван, кога и Реал играше во саботата, а вашиот противник за четвртокот, Малага, игра дури вечерва. Не провоцирам, ама човекот има некој сериозен проблем.

Ако Роналдо и Ди Марија би имале долги договори ( а сигурно ) кај мислите дека ке го пуштат Сарабија, а верујте за година две сите ке сакаат да го купат. Па зошто да не си иде ако не игра, а веке има 21 година.

Мурињо во саботата изјави дека федерацијата работи за Барселона, затоа што Барселона игра(ше) во сабота, а Валенсија во недела, па Барселона има еден ден повеќе за одмор за дуелот во среда(Вален.-Барса).
Со кој мозок го изјави тоа, или беше надуван, кога и Реал играше во саботата, а вашиот противник за четвртокот, Малага, игра дури вечерва. Не провоцирам, ама човекот има некој сериозен проблем.

Пријателе трипаш, Мурињо го изјави тоа затоа што Реал играше ЛШ во средата, и играа Примера во саботата (со Депортиво). И нигде во изјавата не ја спомна Барселона. Ти или си надуван, или си глуп, или па сакаш да изиграваш сезнајко на форумов, или па најлошото, си имаш некој сериозен проблем. Мурињо ако имал проблем немало да биде тоа што е сега.

Еве ти го цело интервју што го даде, па види си кој е глупиов во целава ситуација. Интервјуво е официјално, ако ценетите ваши каталонски медиуми ги извадиле некои работи од контекст, тоа е нивен сериозен проблем.

Mourinho: Додека сум во Real Madrid ќе ги бранам интересите на фановите, иако ми се смеат позади грб. Распоредот на натпревари го прават луѓе кои знаат многу добро што прават. Не е нормално да после натпревар во ЛШ да играме во сабота. И ова не се случува само сега, туку од првиот натпревар. Прават што сакаат и така ќе продолжат. Еден ден, ако сакаш, ќе седнеме на Vаldebebas и ќе ги разгледаме датите. Не може да се сокрие нивната намера, невозможно е.
Не знам што ќе се случеше ако игравме во недела, но ќе имавме подобар резултат. Ќе им дадевме еден ден слободен на најизморените, ќе трениравме еден ден повеќе. Прашајте ги специјалистите по биохемија и спортска филозофија.
Резултатот е тој кој ти дава 3 бодови. Сега си одиме со еден бод и не можам да ги критикувам моите играчи. Само една екипа играше, другата работеше до истоштување за да се одбрани и им се исплатеше. Беше казнет тој што направи сé за да победи.
Најправеден резултат ќе беше 0-1. Со притисокот под кој игравме требаше да дадеме еден гол, но што е праведно во фудбалот? Екипата игра како што сака тренерот. Они ќе бидат задоволни со бодот кој го земаа. Имаа среќа и работеа многу, играа до смрт. Тоа е есенцијата на фудбалот. Јас им честитам, но на други натпревари не е така.
Седум бодови се многу, но математички не се дефинитивни.
Нема да зборувам за судијата, не ми се допаѓа. Зборував пред три дена за една смешна ситуација и тоа во најдоброто европско натпреварување. Овај пат не знам дали имаше пенал или не. Далеку бев. Во Lyon го видов без потреба да го прегледам на телевизор. Четвртиот судија? Не зборував ништо со него во врска со натпреварот. Едноставно му побарав да биде покултурен со моите грачи. Се однесуваше и зборуваше со нив на начин кој не е нормален.
Со мојата изјава ред 7 години пред натпреварот Deportivo – Porto бев во право. А Коруња беше подготвена за забава, а екипата со помало име и потенцијал дојде да игра натпревар и победи. Porto ја зема титулата таа година, а Deportivo со сета своја гордост остана со полуфинале во својата историја.

Ако Роналдо и Ди Марија би имале долги договори ( а сигурно ) кај мислите дека ке го пуштат Сарабија, а верујте за година две сите ке сакаат да го купат. Па зошто да не си иде ако не игра, а веке има 21 година.

комотно може догодина да им биде замена, место Педро Леон, ако е до мене. А реално, ако не догодина, за две тоа и ќе се случи. :)

Роналдо ја запроси Ирина?

Јас Португалец, а она Русинка... :pos:

Види им го ти капитенчево :))
[video]http://rutube.ru/tracks/4156020.html?v=608b0432a829726bdcf651c894a215ee&&bmstart=36280[/video]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom