Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Потсетете се какви акции имаше на тој натпревар, мерак за очи, а сега неможат една да направат како шо треба....

Marca: EL BARCA QUIERE BIRLAR LAS JOYAS BLANCAS (Jese y Morata). Y luego va Rosell montando pollos al palco del Arsenal por lo mismo.

BARCA WANT TO DANCE THE WHITE JEWELS (Jesse and Morata). And then goes riding chickens Rosell Arsenal's box for the same

Неписмен 300 за 200...извини ако си се навредил ама така беше :back:

--- надополнето ---

Гледајте сите
Не беше така туку беше муабетот дека ако некој играч е убав,или излегува на терен со фризури или не знам што тој одма за вас е манекен и сл.Напротив лично јас немам ништо против таквите.Е овој беше муабетот,и уште еднаш мене не ми реплицирај немам време да се расправам со твојата глупоќа и киснењето овде да билдаш постови.

Не беше така туку беше муабетот дека ако некој играч е убав,или излегува на терен со фризури или не знам што тој одма за вас е манекен и сл.Напротив лично јас немам ништо против таквите.Е овој беше муабетот,и уште еднаш мене не ми реплицирај немам време да се расправам со твојата глупоќа и киснењето овде да билдаш постови.

Хахаха ти или си ненормален или се правиш фраерче 17 годишно копиле, а може си напунил и 18 не е ни битно. Не сум барем деѓен да влегувам во расправии за убавината на фудбалерот, алооооо:vozbud::pos2:

П.С. Неможам да не те реплицирам многу си ми интересен:pipi:

Следен натпревар со Малага на Бернабе во четврток во 22:00.

^Тепуваме :) на Бернабе играме 100% посигурно и поубаво отколку на гости.

До кур ако тепаат....треба во гости да тепаат пацери. А не да губат поени од новопечени Сегунда тимови

До кур ако тепаат....треба во гости да тепаат пацери. А не да губат поени од новопечени Сегунда тимови

Не заебавај бе ќе тепаме :) Според мене мали се шансите за да освоиме во Ла Лига но мислам дека треба да ја завршиме сезоната со стил,победа на сите следни натпревари и нормално на Ел Класико. :smir:

Marca: EL BARCA QUIERE BIRLAR LAS JOYAS BLANCAS (Jese y Morata). Y luego va Rosell montando pollos al palco del Arsenal por lo mismo.

BARCA WANT TO DANCE THE WHITE JEWELS (Jesse and Morata). And then goes riding chickens Rosell Arsenal's box for the same

Ако ги изгубат талентите и од оваа генерација, срам нека им е.
Сарабиа, Мората, Хесе, Алекс...како што изјави и тренерот на Кастиља...вакви младинци немало во кантерата уште од времето на легендите Раул и Гути.
Мора од наредна година да се опаметат мадриѓаниве...и барем 3-4 младичи да ги уфрлат во првиот тим.Само така може да очекуваме подобра игра и играчи кои играат со срце за тимот.

Не заебавајте, не се до толку утепани да ги пуштат на Барселона. Всушност, Барселона ја има најсилната младинска школа (нели? :)), што ќе им мадритски деца !?

А за тоа дали треба да им се укаже шанса, треба, но тогаш не очекувајте инстант титули. :)

А за тоа дали треба да им се укаже шанса, треба, но тогаш не очекувајте инстант титули. :)

А гледам па со купувањево играчи и нефорсирање на играчите од младинската школа глава не можеме од титули да кренеме.. :icon_mrgr

Подобро второ-трето место и пораз од Барселона од 5-0 со младинциве одошто со звездиве наши. Барем ќе знам дека играат со срце и толку им се можностите моментални.

Касиљас
Рамос-Пепе-Албиол-Марсело
Алонсо-Парехо
Сарабиа-Озил-Роналдо
Мората​

А гледам па со купувањево "ѕвезди" глава не можеме од титули да кренеме..

А тие што ги купуваат сакаа(т) титули !? Ок, сакаат али не им е приоритет. Сезонава тргнаа работите на подобро, останува да се надеваме дека огладнеа за титула и им текна дека со ѕвезди потешко се стига до таква отколку со добар тренер кој ќе одбере играчи како Озил, Кедира, кои нема да земаат осумцифрена плата и сакаат да се докажат во клубот.

Нема фан кој не сака да ги види младинците у прв тим, но треба тоа убаво да се избалансира. Мислам дека за сезонава има доволен број на младинци во тимот, догодина може да се зголеми за уште двајца плус. :)

Подобро второ-трето место и пораз од Барселона од 5-0 со младинциве одошто со звездиве наши. Барем ќе знам дека играат со срце и толку им се можностите моментални.

Касиљас
Рамос-Пепе-Албиол-Марсело
Алонсо-Парехо
Сарабиа-Озил-Роналдо
Мората​

Каде со Албиол бе.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom