Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше така туку беше муабетот дека ако некој играч е убав,или излегува на терен со фризури или не знам што тој одма за вас е манекен и сл.Напротив лично јас немам ништо против таквите.Е овој беше муабетот,и уште еднаш мене не ми реплицирај немам време да се расправам со твојата глупоќа и киснењето овде да билдаш постови.Неписмен 300 за 200...извини ако си се навредил ама така беше :back:
--- надополнето ---
Гледајте сите
Не беше така туку беше муабетот дека ако некој играч е убав,или излегува на терен со фризури или не знам што тој одма за вас е манекен и сл.Напротив лично јас немам ништо против таквите.Е овој беше муабетот,и уште еднаш мене не ми реплицирај немам време да се расправам со твојата глупоќа и киснењето овде да билдаш постови.
:pos2:
^Тепувамена Бернабе играме 100% посигурно и поубаво отколку на гости.

До кур ако тепаат....треба во гости да тепаат пацери. А не да губат поени од новопечени Сегунда тимови
Според мене мали се шансите за да освоиме во Ла Лига но мислам дека треба да ја завршиме сезоната со стил,победа на сите следни натпревари и нормално на Ел Класико. :smir:Marca: EL BARCA QUIERE BIRLAR LAS JOYAS BLANCAS (Jese y Morata). Y luego va Rosell montando pollos al palco del Arsenal por lo mismo.
BARCA WANT TO DANCE THE WHITE JEWELS (Jesse and Morata). And then goes riding chickens Rosell Arsenal's box for the same
), што ќе им мадритски деца !? 
А за тоа дали треба да им се укаже шанса, треба, но тогаш не очекувајте инстант титули.![]()
А гледам па со купувањево "ѕвезди" глава не можеме од титули да кренеме..

Подобро второ-трето место и пораз од Барселона од 5-0 со младинциве одошто со звездиве наши. Барем ќе знам дека играат со срце и толку им се можностите моментални.
Касиљас
Рамос-Пепе-Албиол-Марсело
Алонсо-Парехо
Сарабиа-Озил-Роналдо
Мората