Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Озил не е многу поарен. И нему му треба одмор, игра исто како што играше Ди Мариа пред да седне на клупа 2 утакмици. Мора да му се даде одмор ако сакаме пак да го гледаме Озил од првата полусезона.

добро бе добро... преку таквото ми е од тој коментар шо го плескате на овој му треба одмор на оној му треба... каков е тој одмор бе?
од шо се замориле, да им ебам мајката се до еден земаат по 5-6 милиони за да играат не за да одмараат... и шо ако одморат преморени биле зашо играле среда недела среда, ебате глупите изговори... кажи си онака за кур не го бива и ај доста со тие одмори...

Човек, да играш цел месец на секои три дена не е напор !? Ди Мариа беше пред умирање !? Беше. Доби два натпревари пауза, ете сега пак игра добро. Ретко кој од нашиве играчи може да го издржи целиот напор, затоа се потребни ротирања. Но ситуацијата у која сме, да заостануваме над Барса не дозволува многу ротации. Но после ова, и пак -7, најдобро би било силите да се насочат кон ЛШ. Не да се откажеме од Ла Лига, тие натпревари треба да се добијат рутинирано, но ние тоа не го можеме по се изглед...

На Озил треба да му се даде одмор,и тој е човек јебига. Со Малага може да одмора,мислам дека нив лесно ќе ги добиеме на Бернабе.
И дај веќе што е финтава со Каналес и Педро Леон,нека му дава поголема минутажа можеби ќе се покажат.

Човек, да играш цел месец на секои три дена не е напор !? Ди Мариа беше пред умирање !? Беше. Доби два натпревари пауза, ете сега пак игра добро. Ретко кој од нашиве играчи може да го издржи целиот напор, затоа се потребни ротирања. Но ситуацијата у која сме, да заостануваме над Барса не дозволува многу ротации. Но после ова, и пак -7, најдобро би било силите да се насочат кон ЛШ. Не да се откажеме од Ла Лига, тие натпревари треба да се добијат рутинирано, но ние тоа не го можеме по се изглед...

зашо бе и роналдо не одмори, нели и тој е човек од месо и крв?! ако тој може да прави шпринтови во 90 секоја утакмица и овие можат еба им мајката, за манекени ќе ги чувам дома...

Што ти е па на тебе?? вчера и јас се нафурав и го пцуев, а за кој сакам јас ќе си навивам, нема само за Роналдо ко Златко коа ми кажа ти се палиш на грди, а јас на убави:pos2:

--- надополнето ---

Моментално освен Озил кој трча и се труди ама неможе сам ништо да придонесе во полза на тимот, друг никој не вреди во тимот.

Бензема е гомно, ама Роналдо уште тродупло поголемо гомно од Бензема. На добрите играчи како што е Меси моментално се случува 1 до 2 утак максимум да не му идат...сеа мислам си задоволен Алекс тхе Греат:pipi:

Не треси бе зелени,или имаш за цел само да билдаш постови.Немам намера да се карам ниту сакам да ми реплицираш.Се гледа колку се разбираш чим омилен играч ти е кривана глава,непокретниот.

П.С Во право е Батистута,каков одмор бе тоа се детски муабети.Можеби одмор од 1 наптревар колку да се соземе психолошки,да не падне во депресија поради тоа шо не му оди и сл.Инаку не зборите за умот.Играле 1 натпревар со некој си Сантандер во која повеќе играат за ќејф отколку за победа(осигурна е пред да почне) и се умориле.Па ние од кревет директно на терен играме 2 пати неделно.Оние со тренинзи,нога на земја не им гази,со секакви коли шетаат,после натпревар со масажи.Ајде не тресите ве молам.
Пазете на постов.Има време уште 2 недели до најважниот натпревар за нас сезонава и уште си летаме.Но ако се случи пак она старото е тогаш не знам шо ќе биде,замислете шо ќе биде само на форумов а не за подалеку.Така да дур има време нека ги сфатат работиве посериозно.Уште верувам во Мурињо.

Не треси бе зелени,или имаш за цел само да билдаш постови.Немам намера да се карам ниту сакам да ми реплицираш.Се гледа колку се разбираш чим омилен играч ти е кривана глава,непокретниот.

П.С Во право е Батистута,каков одмор бе тоа се детски муабети.Можеби одмор од 1 наптревар колку да се соземе психолошки,да не падне во депресија поради тоа шо не му оди и сл.Инаку не зборите за умот.Играле 1 натпревар со некој си Сантандер во која повеќе играат за ќејф отколку за победа(осигурна е пред да почне) и се умориле.Па ние од кревет директно на терен играме 2 пати неделно.Оние со тренинзи,нога на земја не им гази,со секакви коли шетаат,после натпревар со масажи.Ајде не тресите ве молам.
Пазете на постов.Има време уште 2 недели до најважниот натпревар за нас сезонава и уште си летаме.Но ако се случи пак она старото е тогаш не знам шо ќе биде,замислете шо ќе биде само на форумов а не за подалеку.Така да дур има време нека ги сфатат работиве посериозно.Уште верувам во Мурињо.
Delete Фан Клуб Реал Мадрид.......и толку :kesa:

"WE TRIED EVERYTHING POSSIBLE!"

Following Real Madrid's 0-0 draw against Deportivo, Jose Mourinho insisted his team did everything in its willpower to take the three points.

"Deportivo practically didn't touch the ball in the second half and we played against a goalkeeper and ten defenders. All that matters is the outcome, but I cannot criticize my players. One team played to win and the other worked very hard to take one point. The team that was after the point got what it wanted. I think it would have been fair had the match ended 0-1."

"Deportivo can play however they want. I have nothing to say in that respect. I am sure they are pleased with the point. They played their match and worked hard. If they play this way in every match, I am sure they would be competing for a Europa League spot. Hats off to them, but there is no comparison with other matches."

"Seven points is a lot, but mathematics play an important role and we will continue as long as it's possible."

"I don't like to speak about the referee's performance. I don't know if it was a hand ball because I was too far to see it. In Lyon I did see it from a distance. There was no doubt in my mind. I didn't see this penalty as clearly. I spoke to the fourh referee about being more well-mannered with my players because he was speaking to them in a way that isn't normal."

"I will always try to defend the interests of Real Madrid and its fans. The schedule is decided by people who know what they are doing. Playing on Sunday would have been the normal thing to do. The people who drew up the calendar knew what they were doing. People laugh behind my back, but I will continue speaking out against a situation that is clear to everyone. It is something that is impossible to deny, but that's a whole other matter."

---------------------------------------------------

RM Castilla 2-0 Cacereño

Барем маливе газат ......

Абе доста више напнавте цеееел божји ден.
Вие глеајте понатака само на 7 разлика да остане...да не отиде бетер, па пиши пропала после...
Само барате вина те у едни, те у други, те у трети...а за тоа што ние лупаме глави во ѕид они вечер око нема да склопат, да знаете!
ве разбирам и ја се нервирам, не викам не...ама полека малку, смирете се!

ај да ве насмеам малку......видете во следново видео што се вика фудбал и како се игра фудбал!

...иако повеќе на ватерполо ми личи...:)

^Свака част за видеото Мони :pos:

Иначе телено што го плукаме,мислам дека не треба толку да го хејтаме сеа. Оти тој ја реши утакмицата со Мајорка,Севиља и постигна гол против Лион на Жерлан. Вчера не му беше денот. :smir:

^ не претерувајте и со тоа не му беше денот!
Дај ако не утре во авион да се качам и да отидам у Мадрид, на следна утакмица да дадам некој гол и наредите да утињам, па ај нека ме земат мене, ја ќе играм ондак.
што е теле...теле си е....му нема спас!

^^добро бе тоа да не му е денот еднаш бидува, а не во 90% од утакмиците не му е денот... него не му е денот кога постигнува гол, ете тоа е...

Абе доста више напнавте цеееел божји ден.
Вие глеајте понатака само на 7 разлика да остане...да не отиде бетер, па пиши пропала после...
Само барате вина те у едни, те у други, те у трети...а за тоа што ние лупаме глави во ѕид они вечер око нема да склопат, да знаете!
ве разбирам и ја се нервирам, не викам не...ама полека малку, смирете се!

ај да ве насмеам малку......видете во следново видео што се вика фудбал и како се игра фудбал!

...иако повеќе на ватерполо ми личи...:)

Појке вода имат на теренов,одколку во Дојранско езеро! :) :pos2:

Неписмен 300 за 200...извини ако си се навредил ама така беше :back:

--- надополнето ---

Гледајте сите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom