ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Со 1 место иде директно, од 2-4 плеј оф, Кастиља се моментално 3ти.Минимум на кое место треба да заврши Кастиља за да влезе во Секунда ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со 1 место иде директно, од 2-4 плеј оф, Кастиља се моментално 3ти.Минимум на кое место треба да заврши Кастиља за да влезе во Секунда ?
Со 1 место иде директно, од 2-4 плеј оф, Кастиља се моментално 3ти.
Со 1 место иде директно, од 2-4 плеј оф, Кастиља се моментално 3ти.
помочко, не знае газо да си го избрише ќе збори за роналдо... па дури спомнува и голгетер бе... хахахахахBenzema (20.02.11 – bwin.com): Амбициозен сум од мал. Почнав да играм во Lyon, беше тешко но успеав станам професионалец за кратко време. Потоа имав среќа и имав неколку добри сезони таму, па дојдов во Real Madrid. Многу сум задоволен, но имам амбиции да бидам посилен на терен и да се докажам во Real Madrid и со Франци...ја.
2008 беше добра сезона за мене, бев најдобар играч и најдобар голгетер, ја освоив француската лига и Купот на Франција. Сега во 2011 се бориме за la Liga, за Copa del Rey и ЛШ, очекувам да ги добиеме трите титули.
За мене беше голем момент да дојдам овде, да бидам пред сите тие луѓе на денот на мојата презентација. Беше емотивно и сакам да продолжам овде.
Можеби најдобра е мојата техника, но далеку е од онаа на Ronaldo. За мене Ronaldo е најдобриот играч на сите времиња. Он беше моја инспирација за многу нешта кои ги правам на терен, затоа што сум напаѓач како него.
Би сакал да можам да го постигнам она што го постигна Zidane во Real Madrid. Zizou беше голем играч и направи големи нешта за клубот и за Франција.
За мене Mourinho е голем, најголем тренер. Освоил многу титули и извади големи играчи. Ми го промени менталитетот. Ме направи борбен играч.
Lisandro е најопасниот играч на Lyon, има играно на многу натпревари во ЛШ и игра на високо ниво. Lyon е добра екипа, на висина на големите европски клубови. Кога играат против силна екипа, го вадат најдоброто и секогаш се на висина на задачата, тоа е нивното оружје.
Важно е да играме добро, особено надвор од дома. Мораме да играме и да напаѓаме. Ќе биде најважно да не примиме гол, а ние да дадеме. Очекувам да дадам гол против Lyon за да победи мојата екипа. Не ме интересира дали ќе бидам голгетер во ЛШ, важно е да играм и да давам голови.
Знаеме дека се способни за добра игра. Ќе одиме во Лион за да не примиме гол и со намера да дадеме, но ќе биде тешко, Lyon е голема екипа.
Титула во ЛШ е најдобрата титула што еден играч може да ја освои, се надевам оваа сезона ние ќе ја освоиме.
Па со право зборвит.Најдобар стрелец ни е во ЛШ со 4 гола.Во Копа исто,имат 5....А во Лалига,се борит со Карваљо :pos2:помочко, не знае газо да си го избрише ќе збори за роналдо... па дури спомнува и голгетер бе... хахахахах
ајде игуаинчо враќај се побрзо овој да си ја фаќа вратата со парталите на рамо, смачено ми е од него да коментира некој и нешто бил или би бил, а не знае пеш да оди(али налето ќе си фати авионска карта во еден правец 100% па нема веќе да се чатали)
Кој скор го имаме со Лион не сме нормаааални
Real Madrid Lyon 1:1
Lyon Real Madrid 1:0
Real Madrid Lyon 2:2
Lyon Real Madrid 2:0
Real Madrid Lyon 1:1
Lyon Real Madrid 3:0
:tv:
Гледате се намалува, прво не тепале 3:0, после 2:0, Лани 1:0 сеа е време за нерешено да му извајме 0:0))))))))))