Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има и такви што гледале Реал вечерва??? Не ми се веруе![]()
A sega gledam,odlicen probiv na Benzema,ama ushljakot ne realiziral...ИСкрено не вервев дека некој пат олку тивко победа ќе се славит на форумов,ама ете бидна и то хаха![]()
Вториот чисти жолт,го имат на хајлајтсот,изглуми фаул за пенал.....А првиот незнам ..Има ли некој да постира двата жолти на Марсело, да видим за што е исклучен
И првиот чист жолт.Клизач од позади со две нозе го тресна убаво Бадељ мислам на земја.Глупак,за 3-4 минути 2 жолти картона попи.Вториот чисти жолт,го имат на хајлајтсот,изглуми фаул за пенал.....А првиот незнам ..![]()
Да беше на местото Динамо,Лион ќе го изедевте сигурно.Али мора да им се признае и на играчите на Динамо дека многу од нив се надминаа себеси.Иаку играа во формација која ја играа само еднаш оваа година(заедно со припремни утакмици),играа со пола одбрана суспендирана и пола играчи надвор од своите позиции,со 17 годишник во први 11 ради повреди итн,се бореа и изиграа мушки.Истрчаа 8 лимометри повеќе од Реал.Го натераа Роналдо да плаче,Касиљас да му побара дрес на Келава,а Рамос во изјава да го пофали истиот играч,го натераа Мурињо во ложата да не спушти мобилниот и освен првиотр пола саат нервозно да ја гледа цела утакмица.Во одбрана беа дисциплинирани,углавном добро ги затвараа играчите на Реал,во напад беа добри освен завршниот пас кој им фалеше.Тука стоперите на Реал беа одлични скоро се затворија што идеше накај нив.Башка Самир им направи услуга што пробуваше против Пепе,Алонсо,Рамос и компанија да продава дриблинзи кои и во хрватска лига тешко ќе му пројдат.Колку што успеав да погледам малку...ептен слаба утакмица од нашиве. Она петлето се послабо и послабо игра....красен Кедира
Марселово прави глупи и непромислени потези. Среќа игравме со копуци па успеавме да ги добиеме...да игравме против поквалитетен тим ќе не снајдеше лошо.